بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات هلال‌احمر تا پایان طرح نوروزی

سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان خوزستان از پایان فعالیت‌های پست‌های موقت هلال‌احمر در محورهای مواصلاتی و مبادی ورودی شهرها و ارائه خدمت به بیش از یک میلیون و ۲۶۸ هزار نفر در طول اجرای طرح خدمات یکپارچه نوروزی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان حسن عبودی‌مزرعی امروز _یکشنبه هفدهم فروردین_ در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: بیش از یک میلیون و ۲۶۸ هزار نفر در طول اجرای طرح نوروزی از خدمات این جمعیت در سطح استان خوزستان بهره‌مند شده‌اند.

وی با اشاره به عادی شدن ترددها در محورهای مواصلاتی و بازگشت مسافران افزود: از ابتدای آغاز طرح تا امروز در حوزه خدمات امداد و نجات ۱۶۱ عملیات به همت نجات گران هلال‌احمر صورت گرفته و به ۱۱۱۲ نفر امدادرسانی شده است، ۴۰۸ نفر در راه مانده نیز از خدمات اسکان اضطراری هلال‌احمر خوزستان استفاده کرده‌اند.

سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان خوزستان ادامه داد: از خدمات فضاهای دوستدار کودک ایجاد شده ۱۱۷ هزار و ۳۶۷ نفر، از پست‌های ایمنی و سلامت مستقر در مبادی ورودی شهرها بیش از ۴۲۶ هزار و ۳۹۴ نفر و در قالب طرح سحاب نیز ۹۱ هزار و ۴۱۹ بهرمند شدند.

عبودی‌مزرعی اضافه کرد: بیش از ۲۲۰ هزار و ۷۱۹ نفر با امضای میثاق‌نامه، به پویش ملی «بهرفت» (بهبود رفتارهای ترافیکی) پیوسته‌اند و ۱۶ هزار نفر نیز از طریق شبکه‌های مجازی به این پویش ملحق شده‌اند.

وی از ارائه خدمات اجتماعی به ۱۵۶۴ سالمند در قالب طرح نیابت خبر داد و اضافه کرد: در حوزه واکسیناسیون حجاج به خدمت‌رسانی به ۷۳۴ نفر، تأمین نسخ دارویی به ۳۲۷۸ نفر و ۸۹ خدمت توانبخشی صورت گرفته است.

سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان خوزستان گفت: در این برهه زمانی، ۲۸۵ هزار ۲۳۶ نفر با مراجعه به ایستگاه‌های آموزش همگانی دریافت کننده خدمات آموزشی بوده‌اند و ۹۵ هزار و ۵۶۲ نفر دیگر نیز در اماکن عمومی مباحث مربوط با خودامدادی و دگر امدادی را فرا گرفته‌اند.

کد خبر 855228

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.