صیادان مازندران ۸ درصد بیشتر ماهی استخوانی صید کردند

مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به صید ۳۹۷۰ تنی ماهی استخوانی دریای خزر از رشد هشت درصدی صید نسبت به مشابه سال گذشته در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، قاسم کریم‌زاده صبح امروز_پنجشنبه چهاردهم فروردین_ در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه از آغاز صید ماهی‌های استخوانی در دریای خزر تا کنون سه هزار و ۹۷۰ تن ماهی صید شده است، اظهار کرد: این مقدار صید در مقایسه با مدت مشابه پارسال هشت درصد بیشتر است.

وی افزود: ارزش اقتصادی ماهیان صید شده نیز ۱,۲۳۰ میلیارد تومان بوده است که ۱۱ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه ۶۵ درصد ماهیان صید شده از دریای خزر ماهی سفید، ۳۰ درصد کفال و پنج درصد کپور بودند، گفت: طی این مدت صید ماهی سفید پنج درصد، ماهی کپور ۲۱ درصد و ماهی کفال نیز ۱۰ درصد افزایش داشته است.

وی ادامه داد: بر اساس تقویم شیلاتی، فصل صید ماهیان استخوانی دریای خزر پانزدهم فروردین سال‌جاری پایان پیدا می‌کند که البته روز شنبه جلسه‌ای در کمیته صید سازمان شیلات برگزار و در خصوص تمدید فصل صید ماهیان استخوانی دریای خزر تصمیم‌گیری می‌شود.

کد خبر 854427

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.