بهره‌مندی یک میلیون و ۶۷ هزار نفر از آموزش‌های حضوری و مجازی هلال‌احمر خوزستان

سرپرست جمعیت هلال‌احمر خوزستان از ارائه آموزش همگانی رایگان خودامدادی و دگرامدادی هلال‌احمر به یک میلیون و ۶۷ هزار نفر از طریق برپایی ایستگاه‌های آموزشی و استفاده از ظرفیت فضای مجازی در خوزستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، حسن عبودی مزرعی امروز _شنبه نهم فروردین_ در جمع رسانه‌ها با اشاره به بهره‌مندی بیش از ۳۱ هزار نفر از آموزش‌های حضوری این جمعیت در نوروز ۱۴۰۴ تاکنون اظهار کرد: با هدف ارتقای سطح آگاهی عمومی و افزایش ایمنی سفرهای نوروزی، مربیان آموزش هلال‌احمر خوزستان با برپایی ایستگاه‌های آموزش همگانی و بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های در دسترس، خدمات آموزشی متنوعی به مسافران و مراجعان ارائه کردند.

وی افزود: از ابتدای عملیات مراکز خدمات یکپارچه نوروزی جمعیت هلال‌احمر در سطح استان خوزستان ۱۷ هزار و ۶۷۲ نفر از مسافران نوروزی یا مراجعان به این مراکز از آموزش‌های همگانی رایگان ایستگاه‌های آموزش حضوری و ۱۰ هزار و ۵۶۴ نفر دیگر نیز در قالب برنامه‌های آموزشی حضوری در مساجد و اماکن عمومی، مهارت‌های امدادی و ایمنی را فرا گرفتند.

سرپرست جمعیت هلال احمر خوزستان با اشاره به ظرفیت فضای مجازی در گسترش آموزش‌های عمومی گفت: در این بازه زمانی، یک میلیون و ۳۶ هزار و۵۰۰ نفر از طریق بسترهای فضای مجازی آموزش‌های همگانی با محتواهای اطلاع رسانی‌های پیشگیرانه، خودامدادی و دگر امدادی، دریافت کرده‌اند.

عبودی مزرعی ادامه داد: آموزش در طرح‌های نوروزی این جمعیت تنها منحصر به مسافران نوروزی و مراجعان به پست‌های هلال‌احمر در اقصی نقاط استان نبوده است بلکه قبل از حضور عوامل اجرایی در محل خدمت، ۳۰۱۶ مجری طرح نیز تحت آموزش‌های تخصصی و باز آموزی قرار گرفتند تا زمینه ارتقای ارائه خدمات ایجاد شود.

وی با تأکید بر اهمیت آموزش در کاهش حوادث نوروزی تصریح کرد: این برنامه‌ها با هدف افزایش آمادگی جامعه برای رویارویی با شرایط اضطراری و کاهش آمار حوادث اجرا شده است و امیدواریم با مشارکت بیشتر مردم و استمرار این آموزش‌ها، شاهد ارتقای سطح ایمنی و کاهش سوانح در تعطیلات باشیم.

کد خبر 853457

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.