جایگاه فرهنگی کردستان به مسافران نوروزی معرفی شود

فرماندار سنندج گفت: یکی از مهم‌ترین رسالت‌های ستاد خدمات سفر باید معرفی جایگاه فرهنگی استان به مسافران نوروزی باشد تا بستری فراهم شود که فرهنگ استان را به گردشگران معرفی کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، سیدغریب سجادی امروز _شنبه نهم فروردین_ در سومین جلسه ستاد خدمات سفر نوروز ۱۴۰۴ که در استانداری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: برنامه‌ریزی لازم برای برگزاری رویدادهای فرهنگی باید در استان صورت بگیرد و تقویم فرهنگی رویدادها تدوین شود.

وی افزود: ما رویدادهایی همچون هفته فرهنگی سنندج را در پیش‌رو داریم اما هنوز برنامه‌ریزی‌های لازم در این خصوص صورت نگرفته که این ضعف اساسی است.

فرماندار سنندج گفت: نوروز یک فرصت است، اما اگر برنامه‌ریزی لازم برای آن صورت نگیرد می‌تواند به یک تهدید تبدیل شود.

سجادی تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین رسالت‌های ستاد خدمات سفر باید معرفی جایگاه فرهنگی استان به مسافران نوروزی باشد که باید بستری فراهم شود تا فرهنگ استان را به گردشگران معرفی کنیم.

وی ادامه داد: در شهرستان سنندج ۱۶۰۰ نفر ظرفیت اماکن اقامتی و بوم‌گردی و ۱۲۰۰ نفر ظرفیت اسکان آموزش و پرورش است و در صورت اضطرار از ظرفیت استادیوم‌ها و مساجد نیز استفاده می‌شود.

فرماندار سنندج عنوان کرد: تاکنون ۱۱ هزار نفر در سطح شهرستان سنندج اقامت داشته‌اند و ۵۳ هزار نفر نیز از اماکن گردشگری این شهرستان بازدید کرده‌اند.

کد خبر 853373

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.