۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۱
آکادمی اسکار عذرخواهی کرد

آکادمی اسکار پس از انتقادات گسترده، از سکوت درباره بازداشت کارگردان فلسطینی حمدان بلال، به‌صورت رسمی عذرخواهی کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از ورایتی، آکادمی اسکار در بیانیه‌ای رسمی به دلیل اشتباه در ذکر نام «حمدان بلال»، کارگردان فیلم مستند «سرزمین دیگری نیست»، عذرخواهی کرد؛ این اقدام پس از اعتراض گسترده بیش از ۷۰۰ عضو آکادمی صورت گرفت که خواستار اصلاح این اشتباه شدند.

فیلم «سرزمین دیگری نیست» که به بررسی وضعیت جوامع تحت ستم می‌پردازد، از آثار مهم مستند امسال بود. با این حال، در مراسم اعلام نامزدهای اسکار، نام بلال به‌عنوان کارگردان نادیده گرفته شد که موجی از انتقادات را در پی داشت.

آکادمی در بیانیه خود اعلام کرد: «این اشتباه ناخواسته بود و ما از آقای بلال و تیم سازنده فیلم صمیمانه عذرخواهی می‌کنیم.» بسیاری از سینماگران و فعالان صنعت فیلم، این اتفاق را نشاندهنده بی‌توجهی به فیلمسازان مستقل و کمتر شناخته شده دانستند.

هنوز مشخص نیست آکادمی برای جبران این اشتباه چه اقداماتی انجام خواهد داد، اما این موضوع بار دیگر بحث درباره شفافیت و انصاف در جوایز معتبر سینمایی را داغ کرده است.

کد خبر 853354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.