نصف جهان در 14 منطقه

خبرگزاری ایمنا: شهرداری اصفهان به منظور ارتقاي شاخص هاي کيفيت زندگي شهروندان با تأکيد بر افزايش رفاه و شادابي مردم، احياء و افزايش کيفيت زيست محيطي شهر، توسعه زيرساخت هاي مورد نياز شهر و ارائه عادلانه خدمات به شهروندان و گردشگران و ارتقاي سطح آن خدمات خود را در 14 منطقه ارائه می نماید.

به گزارش ایمنا، همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی شهرداری با تشکیل ۱۰ منطقه به شهروندان خدمات رسانی می کرد ما در سال ۱۳۸۲ با توجه به مصوبه شورای اسلامی شهر، به منظور ارائه خدمات بیشتر و ارتقای کیفی محلات منطقه رهنان به اصفهان الحاق و شهرداری منطقه ۱۱ تشکیل شد و در فروردین ماه سال ۱۳۸۶ منطقه پنج به دو منطقه پنج و سیزده ، منطقه هشت و دوازده و در سال ۱۳۸۷ منطقه هفت به دو منطقه هفت وچهارده و شهرداری اصفهان به چهارده منطقه شهری تقسیم شد .

بیش از ۸۱ هزار نفر ساکن در منطقه یک
منطقه یک با ۸۱ هزار و ۲۳۲ نفر جمعیت از شمال به میدان جمهوری اسلامی در مسیر خیابان فروغی و فلکه شهدا از جنوب به میدان انقلاب در مسیر زاینده رود و پل وحید از شرق فلکه شهدا در مسیر خیابان چهارباغ و میدان انقلاب و از غرب به پل وحید در مسیر اتوبان شهید خرازی – سه راه اشرفی اصفهانی- خیابان خرم تا میدان جمهوری اسلامی منتهی می شود.
منطقه یک اصفهان به ۱۱ محله خرم، جامی، علیقلی آقا، درب کوشک، بیدآباد، جوزدان الیادران، خلجا، شاهزاده ابراهیم، لنبان، صائب، عباس آباد خدمات رسانی می کنند.
جوزدان الیادران با ۱۱ هزار و ۱۳۵ نفر بیشترین جمعیت و محله صائب با ۳ هزار و ۶۳۳ نفر کمترین جمعیت منطقه یک را به خود اختصاص داده اند.

به ۹ محله خدمات رسانی می شود
منطقه دو اصفهان با ۶۶ هزار و ۵۹۰ نفر جمعیت از شمال به خیابان امام خمینی از کوچه مشکین تا میدان جمهوری اسلامی از جنوب به سه راه اشرفی اصفهانی – بلوار اشرفی اصفهانی تا نهر سوداناز شرق به میدان جمهوری اسلامی، خیابان خرم، سه راه اشرفی اصفهانی و از غرب به نهر سودان، مادی ویلان تا کوچه مشکین و خیابان امام خمینی منتهی می شود.
منطقه دو به ۹ محله بختیاردشت، دهنو، رسالت، بابوکان، مشکین، ولدان، برزان، آفاران، جاوان خدمات ارائه می کند.
محله دهنو با ۱۲ هزار و ۷۲۵ نفر بیشترین جمعیت و بختیاردشت با ۵۷۹ نفر کمترین جمیت را در منطقه ۲ دارند.

بیشترین جمعیت منطقه ۳ در محله خواجوست
شهرداری منطقه ۳ اصفهان با ۱۱۱ هزار و ۸۹۶ نفر جمعیت از شمال به فلکه شهدا در مسیر خیابان مدرس ، میدان قدس – خیابان سروش تا میدان احمد آباد از جنوب به میدان بزرگمهر در مسیر زاینده رود تا میدان انقلاب از شرق به میدان احمد آباد تا میدان بزرگمهر و از غرب به میدان انقلاب تا فلکه شهدا منتهی می شود.
منطقه ۳ به ۱۳ محله سرتاوه، احمدآباد، جویباره، شهشهان، سنبلستان، نقش جهان، امامزاده اسماعیل، گلزار، قلعه طبره، ملک، چرخاب، خواجد و باغ کاران خدمات ارائه می کند.
محله خواجو با ۱۳ هزار و ۱۷۳ نفر بیشترین جمعیت و محله جویباره با ۳ هزار و ۶۲۵ نفر کمترین جمعیت را در منطقه ۳ دارند.

۱۳۰ هزار جمعیت در منطقه ۴ ساکن اند
شهرداری منطقه ۴ اصفهان با ۱۳۰ هزار و ۱۳ نفر جمعیت از شمال به میدان احمد آباد در مسیر خیابان جی تا تقاطع خیابان همدانیان از جنوب به پل اشکاوند در مسیر زاینده رود تا میدان بزرگمهر، از شرق به قسمتي به حدفاصل باغ رضوان تا جاده انرژي اتمي و قسمتي به كمربندي شرق از غرب به میدان بزرگمهر در محور خیابان بزرگمهر تا میدان احمدآباد ختم می شود.
منطقه ۴ اصفهان به ۱۶ محله مفتح، چشمه باقرخان، همدانیان، شهرک فاضل، کردآباد، کلمان، رکن الدوله شرقی، شاهزید، رکن الدوله غربی، باغ غدیر، فرهنگیان، مهرآباد، شهرستان، کلمه خواران، زوان و پینارت خدمات رسانی می کند.
محله شاهزید با ۱۳ هزار و ۶۶۵ نفر بیشترین جمعیت و زوان با ۹۲۳ نفر کمترین جمعیت منطقه ۴ را دارند.

منطقه ۵ از شمال به میدان سهروردی و از جنوب به پل راه آهن ختم می شود
شهرداری منطقه ۵ اصفهان با ۱۶۵ هزار و ۸۰ نفر جمعیت از شمال به میدان سهروردی در امتداد میرزا کوچک خان، در امتداد سعدی و بلوار ملت تا سی و سه پل (اول چهارباغ بالا) از جنوب به پل راه آهن در مسیر ریل راه آهن- در محور جاده خاکی صفه میدان تیر تا برگوشه جنوب شرقی کارخانه سیمان اصفهان از شرق خیابان چهارباغ بالا از سی و سه پل تا دروازه شیراز، خیابان هزار جریب ، پل دفاع مقدس و امتداد شهید دستجردی تا پل راه آهن از غرب از بر گوشه شرقی کارخانه سیمان اصفهان تا بزرگراه اقارب پرست در امتداد خیابان جانبازان، سه راه سیمین ، میدان سهروردی منتهی می شود.
منطقه پنج اصفهان به ۱۱ محله باغ زرشک، سیچان، جلفا، باغ دریاچه، وحید، حسین آباد، بهارآزادی، فرح آباد، کوی امام جعفرصادق، کوی سپاهان، سپاهان شهر خدمات رسانی می کند.
سپاهان شهر با ۳۶ هزار و ۴۴۲ بیشترین جمعیت و کوی سپاهان با ۳ هزار و ۴۰۳ نفر کمترین جمعیت منطقه ۵ را به خود اختصاص داده اند.
منطقه ۶ از شرق به پل بزرگمهر و از غرب به بزرگراه شهید دستجردی منتهی می شود
شهرداری منطقه ۶ اصفهان با ۱۰۴ هزار و ۷۳۷ نفر جمعیت از شمال به پل سی و سه پل در مسیر زاینده رود تا پل بزرگمهر از جنوب به پل اشکاوند – در مسیر ریل راه آهن تا پل راه آهن، از شرق به پل بزرگمهر در مسیر رودخانه تا پل اشکاوند و از غرب به پل راه آهن در مسیر بزرگراه شهید دستجردی تا سی و سه پل ختم می شود.
منطقه ۶ اصفهان به ۱۳ محله آیینه خانه، فیض، آبشار، همت آباد، تخت فولاد، مصلی، سعادت آباد، هزار جریب، کوی امام، شهید کشوری، دنارت، ردان، فیزادان خدمات ارائه می کند.
محله همت آباد با ۲۲ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت و فیزادان با ۸۱۱ نفر کمترین جمعیت منطقه ۶ را تشکیل داده است.
به ۱۲ محله در منطقه ۷ خدمات رسانی می شود
شهرداری منطقه ۷ اصفهان از شمال به خیابان لوله گاز از تقاطع بزرگراه معلم تا ۱۶۰ متر قبل از جاده دولت آباد از جنوب به ميدان شهدا- خيابان مدرس – خيابان آيت ا... اديب، از شرق به خيابان بعثت ، خيابان آل بويه و خيابان محمد طاهر و از غرب به فلکه شهدا در امتداد کاوه – بزرگراه معلم تا تقاطع خیابان گاز منتهی می شود.
منطقه ۷ اصفهان با ۱۵۱ هزار و ۱۹۱ نفر جمعیت به ۱۲ محله شهرک ولی عصر، میلاد، باغ فدک، شهرك كاوه، رحیم آباد، برازنده، شیخ اشراق، پوریاولی، بابلدشت، مولوی، شاهد و فروردین خدمات رسانی می کند.
محله پوریای ولی با ۲۳ هزار و ۵۹۲ نفر بیشترین جمعیت و محله بابلدشت با ۳ هزار و ۹۱ نفر کمترین جمعیت را به خود اختصاص داده است.
بیشترین جمعیت منطقه ۸ در محله کوجان
شهرداری منطقه ۸ اصفهان از شمال به محور خیابان بهارستان از تقاطع خیابان امام خمینی تا تقاطع خيابان کاوه از جنوب به محور خیابان فروغی از میدان شهدا تا میدان جمهوری اسلامی (دروازه تهران) ازشرق به محور بزرگراه کاوه از تقاطع خیابان بهارستان تا میدان شهدا و از غرب به محور خیابان امام خمینی از میدان جمهوری اسلامی تا تقاطع خیابان بهارستان منتهی می شود.
منطقه ۸ اصفهان با ۲۴۸ هزار و ۴۰۳ نفر جمعیت به ۱۷ محله مارچین، بهرام آباد، خانه اصفهان، گل محمدی، بهارستان، طامه، میرعماد، شهریار، رزمندگان، کوجان، پرتمان، فردوان، دستگرده، شمس آباد، آهنگران و تیران خدمات ارائه می کند.
محله کوجان به ۲۹ هزار و ۱۴۸ نفر بیشترین جمعیت و محله آهنگران با ۷ هزار و ۸۴۲ نفر کمترین جمعیت منطقه ۸ را دارند.

محله زهران بیشترین جمعیت و گورتان کمترین جمعیت در منطقه ۹
شهرداری منطقه ۹ اصفهان با ۷۵ هزار و ۳۸۲ نفر جمعیت از شمال به خیابان اشرفی اصفهان از شهید غفاری(ادامه نهر سودان) تا سه راه اشرفی اصفهانی از جنوب به پل وحید در مسیر زاینده رود تا خیابان لوله آب و امتداد خیابان لوله آب تا خیابان آتشگاه، از شرق به سه راه اشرفی اصفهانی در امتداد بزرگراه شهید خرازی تا پل وحید و از غرب به مسیر خیابان لوله آب – محله جروکان تا شهید غفاری و خیابان اشرفی اصفهانی ختم می شود.
محله ۹ اصفهان به 23 محله آزادان، آشنستان، بهارانچی، بازارگاه، بوستان، جاوان، جروکان، جنیران، دهچی، زهران، سودان، کارلادان، کلیچه، کوهانستان، گلنان، گلستان، گورتان، لادان، قلعه فروشان، مهدیه، ناژوان، نصرآباد خدمات رسانی می کند.
محله زهران با ۱۰ هزار و ۵۷۷ نفر بیشترین جمعیت و محله گورتان با ۳ هزار و ۲۱۰ نفر کمترین جمعیت را در منطقه ۹ دارند.

بیش از ۲۱۶ هزار نفر در منطقه ۱۰ ساکن اند
شهرداری منطقه ۱۰ اصفهان با ۲۱۶ هزار و ۹۷۶ هزار نفر جمعیت از شمال به میدان لاله در امتداد اتوبان چمران تا حصه، از جنوب به محله بوزان درامتداد خیابان جی تا میدان احمد آباد از شرق به حصه – جوهران – بوزان تا خیابان جی و از غرب به میدان احمد آباد در امتداد خیابان سروش تا میدان قدس در امتداد خیابان لاله تا میدان لاله منتهی می شود.
منطقه ۱۰ اصفهان به ۱۷ محله شيخ طوسي، لاله، گركان، هفتون، فجر، عطار نيشابوري، مصلي، عسكريه، دشتستان، پروين، ملاصدرا، خواجه عميد، سروستان، اطشاران، جوهران، كوي نرگس و حصه جنوبي خدمات ارائه می کند.
محله فجر با ۴۲ هزار و ۶۱۵ نفر جمعیت و محله جواهران با ۲۷۸ نفر کمترین جمعیت منطقه ۱۰ را دارند.

منطقه ۱۱ از شمال به خیابان بابوکان و از جنوب به کهندژ ختم می شود
شهرداری منطقه ۱۱ اصفهان با ۶۰ هزار و ۲۴۰ نفر جمعیت از شمال به محور خیابان بابوکان از تقاطع خیابان امام جواد (ع) تا تقاطع خیابان امام خمینی از جنوب به خيابان شهيد اشرفي اصفهاني (كهندژ) از شرق به محور خیابان امام خمینی از تقاطع بابوکان تا تقاطع کوچه مشکین و از غرب به امتداد مرز غربی شهر اصفهان با شهرستان خمینی شهر منتهی می شود.
منطقه ۱۱ اصفهان به ۶ محله بابوکان جنوبی، ماشاده، لیمجیر، طاحونه، زاجان و محله اسلامی خدمات رسانی می کند.
محله ماشاده با ۱۴ هزار و ۷۴۱ نفر بیشترین جمعیت و محله بابوکان جنوبی با ۹۳۲ نفر کمترین جمعیت منطقه ۱۱ را دارند.

منطقه ۱۲ از شرق به پل گز و از غرب به جاده ریسمان منتهی می شود
شهرداری منطقه ۱۲ اصفهان با ۱۳۱ هزار و ۶۶۵ نفر جمعیت از شمال به تقاطع بزرگراه آزادگان و جاده ریسمان تا پل گز، از جنوب به امتداد خیابان بهارستان از تقاطع کاوه و تقاطع خیابان امام خمینی(ره) از شرق به پل گز در محور بزرگراه معلم و خیابات کاوه تا سه راه ملک شهر و از غرب به محور خیابان امام خمینی(ره) از تقاطع خیابان بهارستان و محور بزرگراه آزادگان تا تقاطع جاده ریسمان ختم می شود.
منطقه ۱۲ اصفهان به ۱۰ محله عاشق آباد، کوثر، امير عرب – حيدريه، ملك شهر، مهدي آباد، شهرك نگين، ناصر خسرو، محمود آباد، شهرك منتظري و امين آباد خدمات ارائه می کند.
محله ملک شهر با ۳۲ هزار و ۱۳۳ نفر بیشترین جمعیت و امین آباد با ۱ هزار و ۲۷۲ نفر کمترین جمعیت منطقه ۱۲ را دارند.

بیشترین جمعیت منطقه ۱۳ در محله قائمیه است
شهرداری منطقه ۱۳ اصفهان با ۱۴۵ هزار و ۷۴ نفر جمعیت از شمال به امتداد حاشیه زاینده رود از تقاطع خيابان نيروگاه تا ميدان سهروردي از جنوب به میدان تیر تا کارخانه سیمان اصفهان و دیوار غربی زندان مرکزی- در مسیر ریل راه آهن تا پل یزد آباد از شرق به خیابان سیمین و جانبازان و از غرب به پل یزد آباد درامتداد شهرک قدس تا جاده نیروگاه در حاشیه زاینده رود ختم می شود.
منطقه ۱۳ به ۸ محله قائمیه، باغ فردوس، باغ زیار، کوی ولی عصر، کشاورزی، کوی گلزار، شفق و امیریه خدمات رسانی می کند.
محله قائمیه با ۲۶ هزار و ۴۴۱ نفر بیشترین جمعیت و محله شفق با ۴ هزار و ۹۲۳ نفر کمترین جمعیت را در بین محلات منطقه ۱۳ به خود اختصاص داده اند.

بیش از یک میلیون نفر در منطقه ۱۴ اصفهان ساکن هستند
منطقه ۱۴ اصفهان با یک میلیون و ۸۲۹ هزار و و ۹۳۲ نفر جمعیت از شمال به جاده تاکسیرانی تا مسیر حبیب آباد، از جنوب به محور اتوبان فرودگاه تا میدان لاله، از شرق به امتداد نهر ارزنان تا اتوبان فرودگاه و از غرب به خیابان آل بویه ختم می شود.
منطقه ۱۴ اصفهان به ۱۲ محله شاهپسند، دوطفلان، سودان، عمان ساماني، باتون، الهيه ، منتظرالمهدی، ارزنان – زينبيه، شهرك امام حسين – دارک، امام خمينی، جلوان، حصه شمالي خدمات ارائه می کند.
محله عمان سامانی با ۲۴ هزار و ۱۷۰ نفر بیشترین جمعیت منطقه ۱۴ و محله جلوان با یک هزار و ۶۲ نفر کمترین جمعیت منطقه ۱۴ را دارند./۷
کد خبر 85327

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.