خیابان صاحب روضات دوطرفه شد

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: با فعالیت شبانه‌روزی حوزه‌های مختلف عملیاتی منطقه یک شهرداری اصفهان، خیابان صاحب‌روضات به‌صورت دوطرفه آماده شد و در اختیار شهروندان قرار گرفت.

سعید ساکت در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: طول خیابان صاحب روضات ۸۴۰ متر است و در هر باند مسیر خودرویی دارای ۹ متر عرض متوسط ترددی است که به این میزان عرض ترددی ویژه عابر پیاده نیز اضافه می‌شود.

وی افزود: ۱۵۰ متر از مسیر خیابان صاحب روضات به‌دلیل عملیات عمرانی و ویدهای قطار شهری در مدار بهره‌برداری قرار نداشت، اما با پیگیری‌های انجام‌شده و برگزاری جلسات کارشناسی بین منطقه و تیم فنی قطار شهری جدول زمان‌بندی تعیین تکلیف عملیات عمرانی در این خیابان قطعی و عملیات اصلاح و اجرای مسیر طی ۱۰ روز گذشته توسط تیم اجرایی عمران و ترافیک منطقه یک شهرداری اصفهان انجام شد و این خیابان با عملکرد ترددی به‌صورت رفت و برگشت و دوطرفه در اختیار شهروندان قرار گرفت.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان تصریح کرد: برای تداوم خدمت در جبهه خط دوم قطار شهری، مسیر ورودی غربی خیابان صاحب روضات در ۱۵۰ متر ابتدایی به‌صورت تک‌لاین رفت و برگشت و یک خط پارک انجام خواهد شد.

ساکت با اشاره به راه‌اندازی خیابان صاحب‌روضات گفت: کاهش تأخیر تا ۱۰ درصدی شبکه معابر خیابان‌های جهاد، آتشگاه، کاشانی و نواب صفوی به همراه محلات جوزدان و الیادران از اثرات تکمیل و بهره‌برداری از این محور ترددی خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه خط دو قطار شهری که در حال احداث است از خیابان‌های کاشانی و صاحب‌روضات و سپس از زیر بزرگراه شهید خرازی عبور می‌کند، گفت: با برنامه‌ریزی انجام‌شده تردد خودروها در این خیابان با تدابیر ترافیکی و برنامه‌ریزی انجام می‌شود به‌صورت دوطرفه و کامل انجام خواهد شد و در آینده نزدیک با جمع‌آوری کارگاه قطار شهری تمام مسیر این خیابان با عرض مصوب در دو مسیر خدمت‌رسانی خواهد کرد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: کارگاه مترو در خط دوم با رعایت ملاحظات ایمنی از سوی سازمان قطار شهری در خیابان کاشانی همچنان فعال خواهد بود.

کد خبر 850504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۹
    0 0
    کاش خیابان شریف واقفی و منوچهری را هم یک لاین پارک می کردید.
  • IR ۰۱:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۳۰
    0 0
    اسم صحیحش خیابان آذرمهر هست.