امیدوارم بتوانم روزی ملی‌پوش شوم

دروازه‌بان تیم فوتبال ذوب‌آهن گفت: سعی می‌کنم روز به روز عملکرد بهتری از خود ارائه دهم تا بتوانم روزی به تیم ملی دعوت شوم، امیدوارم در ادامه مسیر بتوانم این اتفاق مهم را رقم بزنم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، پارسا جعفری امشب _یکشنبه بیست‌وششم اسفند_ پس از دیدار دو تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان و استقلال تهران که با تساوی یک بر یک به پایان رسید، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بازی به‌گونه‌ای پیش می‌رفت که ما پیش‌بینی آن را کرده بودیم، خوب تیم استقلال را آنالیز کرده بودیم و توانستیم به گل برسیم، اما فکر نمی‌کردیم که گل دریافت کنیم که آن نیز به دلیل نداشتن تمرکز و اشتباهات فردی کل تیم، استقلال موفق به گلزنی شد. جا برای زدن گل‌های بیشتر داشتیم، اما از نظر بدنی کمی به تیم فشار آمده بود و امیدوارم در دیدارهای آینده بتوانیم با پیروزی هواداران‌مان را شاد کنیم.

وی افزود: باعث افتخار هر بازیکنی است که به تیم ملی کشورش دعوت شود، من نیز استثنا نیستم و دوست دارم به این مهم دست پیدا کنم، برای تیم ملی کشورمان آرزوی موفقیت دارم. سعی می‌کنم روز به روز عملکرد بهتری از خود ارائه دهم تا بتوانم روزی به تیم ملی دعوت شوم، امیدوارم در ادامه مسیر بتوانم این اتفاق مهم را رقم بزنم.

کد خبر 849818

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.