به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، سیده محدثه حسینی بعدازظهر امروز_یکشنبه بیستوششم اسفند_ در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان اظهار کرد: در دو هفته اول شروع طرح یعنی از روز یازدهم اسفند تا بیستوچهارم بیش از ۲۸ هزار مراکز تولید و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و سامانههای آبرسانی توسط بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مازندران مورد بازرسی قرار گرفت.
وی افزود: بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مازندران ۱۴ هزار مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی در این مدت انجام دادند.
رئیس شبکه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه در این مدت ۱۸ هزار و ۴۱۳ کیلوگرم موادغذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و از چرخه مصرف خارج شد، گفت: به طور متوسط ۵۲ بازرس روزانه در قالب ۲۱ اکیپ بازرسی و نظارتی در ساعات غیر اداری و ایام تعطیل بر وضعیت بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی مراکز اقامتی، مراکز و اماکن بین راهی، پایانههای مسافربری، مراکز تهیه و توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی نظارت داشتند.
وی با اعلام بر اینکه از زمان اجرای طرح، ۱۸ هزار و ۷۳۴ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و هفت هزار و ۳۵۴ مورد بازرسی از اماکن عمومی و ۲۲ هزار و ۲۲۹ مورد بازرسی از سامانههای آبرسانی صورت گرفت، یادآور شد: ۱۳۰ واحد صنفی به دلیل رعایت نکردن استاندارد و موازین بهداشتی به مراجع قضائی معرفی و ۱۰۵ واحد نیز تعطیل شدند.
حسینی با اشاره به انجام تعداد ۱۳ هزار و ۷۸۳ مورد سنجش و تعداد ۱۵۲ مورد نمونهبرداری از مواد غذایی مشکوک گفت: طرح سلامت نوروزی تا پانزدهم فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت و مرکز ملی رسیدگی به شکایات ۱۹۰ وزارت بهداشت، در طول این ایام و بهصورت شبانهروزی آماده دریافت شکایات بهداشتی هموطنان خواهد بود.
نظر شما