به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی در جلسه کمیسیون توسعه فعالیتهای تبلیغ و ترویج قرآنی اظهار کرد: محدودیتهای امسال مانند ادامه برگزاری نماز جمعه در شبستان مصلی و واگذار نشدن نیمی از شبستان به نمایشگاه قرآن و مواردی از این قبیل بر نمایشگاه اثرگذار بود و همین مسائل موجب شد نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در شرایطی ویژه برگزار شود.
وی افزود: از اکنون باید برای برگزاری نمایشگاه قرآن کریم در سال آینده برنامهریزی شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه از دستاندرکاران برگزاری نمایشگاه تشکر میکنم، عنوان کرد: نمایشگاه قرآن کریم جشن قرآنی ملی و حتی بینالمللی بهشمار میرود و فرصتسازی برای ویترین و بازنمایی تولیدات و خدمات مختلف قرآنی محسوب میشود.
صالحی گفت: تجمیع فعالیتهای قرآنی در نمایشگاه قرآن کریم اتفاق میافتد و کمک میکند جریان عمومی قرآنی کشور در پیشگاه نگاه همه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: اینها فرصتهای نمایشگاه قرآن است که باید از آن حداکثر استفاده را کنیم و در این میان هر مقدار بتوانیم قرآن کریم را با زندگی مردم مرتبطتر قرار دهیم توانستهایم بیشتر از مائده قرآن کریم بهره ببریم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن اشاره به انس رهبر انقلاب با قرآن کریم گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد قرآن کریم سند بالادستی برای همه حوزههای قرآنی است.
وی افزود: باید توجه کرد ایشان در مورد بهرهمندی از قرآن کریم رهنمودهای فراوانی داشتهاند که میتواند بهعنوان سندی بالادستی در این حوزه مدنظر قرار گیرد.
به گزارش ایمنا، در این جلسه معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گزارشی درباره اقدامات و ویژگیهای سیودومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم ارائه کرد؛ علاوهبر آن گزارشی در مورد اجرای «طرح ملی زندگی با آیهها» نیز ارائه شد.
بررسی بسته اقدامی ناظر به بیانات رهبر انقلاب در محفل انس با قرآن کریم، طرح ملی «مساجد پایگاه قرآن»، انتخاب اعضای حقیقی کمیسیون تبلیغ و ترویج قرآنی، اصلاحات سند راهبردی توسعه فعالیتهای تبلیغی ترویجی قرآنی در دستور کار این جلسه کمیسیون توسعه فعالیتهای تبلیغ و ترویج قرآنی قرار داشت و اعضای حاضر در مورد آن به بحث و تبادل نظر پرداختند.
نظر شما