شهدا بهترین الگوهای معنوی زندگی ما هستند

امام جمعه سمنان و نماینده ولی فقیه در استان بر الگوگیری از سه ویژگی بارز شهدا مبنی بر آگاهی، هدف مقدس و جهاد در راه خدا تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان، حجت‌الاسلام مرتضی مطیعی امروز _چهارشنبه بیست‌ودوم اسفند_ در آئین روز بزرگداشت شهدا با اشاره به تاریخچه نامگذاری ۲۲ اسفند به عنوان روز شهید و تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال ۱۳۵۸ و بزرگداشت شهدای برجسته‌ای مانند شهیدان خرازی، همت و بروجردی، اظهار کرد: شهدا آگاهانه و با شناخت کامل، راهی را انتخاب کردند که آغاز و پایانش در مسیر خدا بود و هدف‌شان حفظ کیان اسلامی، وطن و ارزش‌های انسانی بود.

وی با اشاره اجرای به دو طرح موفق "هر دانش‌آموز یک شهید" و "رفیق شهیدم" در مدارس استان، افزود: بهترین الگوهای معنوی زندگی ما شهدا هستند و باید با پیروی از سیره علمی و عملی آن‌ها در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گام برداریم و با رعایت حجاب، راست‌گویی، درستکاری و علم‌آموزی مدیون خون شهیدان نباشیم.

نماینده ولی فقیه در استان و امام‌جمعه سمنان به استناد فرمایش پیامبر اکرم (ص) درباره شهید، سه شاخصه اصلی راه شهدا را انتخاب آگاهانه، داشتن هدف مقدس برای دفاع از حریم اسلام، انسانیت و خاک کشور و جهاد در راه خدا دانست و با اشاره به قداست خاک ایران که با خون شهدا آبیاری شده است، گفت: از دانش‌آموزان خواستارم تا با الهام از مکتب عاشورا و شهیدان، همواره در مسیر خدایی‌شدن گام بردارند.

کد خبر 848290

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.