این دستگاه که با استفاده از سیستم های حرارتی مختلف مانند برق، گاز یا ترکیبی کار می کند؛ پخت سریع و یکنواخت نان را امکان پذیر می کند.
کاربرد اصلی این دستگاه، پخت نان تازه با کیفیت بالا و در حجم مناسب برای مشتریان رستوران یا فست فود است. این تجهیزات که در مدل های مختلف و با سفارش مشتری، طراحی و ساخته می شوند با قابلیت تنظیم دما و زمان پخت، قادر هستند با بخاردهی به بهبود بافت و طعم نان کمک کنند.
دستگاه اتوماتیک پخت نان رستورانی
دستگاه پخت نان رستورانی اتوماتیک، همان طور که گفتیم؛ سیستم پیشرفته ای برای تولید نان به صورت خودکار است. این دستگاه کلیه فرآیندهای مختلف پخت را به صورت اتومات انجام می دهد. این دستگاه که نیاز به نیروی انسانی زیادی ندارد، قادر است نان را باکیفیت و در حجم بالا تولید کند که مزیتی عالی برای رستوران ها و فست فودها به شمار می رود. دستگاه های پخت نان اتوماتیک می توانند سرعت تولید را افزایش داده، میزان هدر رفت مواد را کم کرده و در تمام مراحل پخت نان هم کم به افزایش بهداشت کمک می کنند.
اجزای اصلی دستگاه پخت نان رستورانی
دستگاه رستورانی پخت نان اتوماتیک از اجزای اصلی زیر تشکیل شده است:
-
خمیرگیر و میکسر
این تجهیزات برای ترکیب کردن و ورز دادن خمیر به صورت یکنواخت کاربرد دارند.
-
چانه گیر یا دستگاه تقسیم خمیر
این دستگاه خمیر را به قطعاتی یکسان تقسیم می کند تا نان ها با وزن و اندازه مشخص تولید شوند.
-
پهن کن خمیر
این دستگاه می تواند چانه های خمیر را به شکل مورد نظر پهن و آماده پخت کند.
-
فر پخت نان
شامل سیستم های مختلف پخت از قبیل فرهای گردان، طبقه ای، تونلی، گلی یا سنگی برای پخت انواع نان
-
سیستم های کنترل دما و زمان
این سیستم ها برای تنظیم دقیق میزان حرارت و همچنین زمان پخت برای تولید نان باکیفیت نصب می شوند.
-
نوار نقاله
برای جابجایی خمیر یا نان پخته شده در طول مراحل مختلف از این سیستم استفاده می شود.
-
سیستم خنک کننده
برخی از دستگاه های پیشرفته اتوماتیک دارای این بخش هم هستند تا نان پس از خروج از فر به دمای مناسب برسد. در مجموعه های صنعتی و تولیدی مانند شرکت نان سالم تبریز پخت، کارشناسان با توجه به نیاز و شرایط نانوایی، این تجهیزات را بومی سازی کرده و با انجام مشاوره های کارشناسی، بهترین دستگاه ها را با قیمت های به صرفه طراحی و تحویل می دهند. این دستگاه ها همان طور که قبلاً هم ذکر کردیم، برای پخت نان هایی مانند بربری، لواش، سنگک و سایر انواع نان های سنتی و فانتزی کاربرد دارند.

ویژگی های دستگاه پخت نان رستورانی
دستگاه پخت اتوماتیک نان رستورانی به دلیل ویژگی های برجسته ای که دارد، انتخابی ایده آل برای رستوران ها، کبابی ها، نانوایی های صنعتی، جگرکی ها، هتل ها و فست فودی ها است. در ادامه برای آشنایی هرچه بیشتر با این دستگاه ها به ویژگی های منحصر به فرد آن ها اشاره می کنیم:
-
کاهش زمان پخت و افزایش بهره وری
این دستگاه به صورتی طراحی و ساخته شده است که با اجرای مراحل خودکار پخت، قادر است حجم بالایی از نان را در مدتی کوتاه تولید کند. به این ترتیب، رستوران ها و نانوایی های صنعتی با این ویژگی می توانند پاسخگوی نیاز مشتریان خود باشند.
-
یکنواختی و کیفیت نان
در این دستگاه به دلیل استفاده از سیستم هایی مانند کنترل دقیق دما، زمان و میزان رطوبت، نان هایی که پخته می شوند بافت نرم و رنگ یکنواختی دارند. در نتیجه، از بیش از حد برشته شدن یا خمیر بودن نان جلوگیری می کند.
-
بهینه سازی مصرف انرژی و سوخت
بسیاری از مدل های پیشرفته دستگاه های پخت نان رستورانی اتوماتیک از سیستم های کنترل مصرف انرژی بهره مند هستند. این کار به کاهش هزینه های گاز و برق می انجامد. این دستگاه ها مجهز به عایق بندی حرارتی و کنترل دیجیتال دما هستند.
-
کاهش نیاز به نیروی انسانی
دستگاه های اتوماتیک، فرآیندهای خمیرگیری، پهن کردن، پخت و انتقال نان و نیاز به نیروی کار را کاهش می دهند و این امر هزینه های عملیاتی رستوران را پایین می آورد.
-
استانداردهای ایمنی و بهداشتی
دستگاه هایی که از جنس استیل ضد زنگ ساخته می شوند، علاوه بر دوام بالا، از تجمع آلودگی ها و میکروب ها هم جلوگیری می کنند. این دستگاه ها مجهز یه سیستم های تهویه و فیلتر هوا هستند که دود و بخارات مضر را کاهش می دهند.
-
قابلیت تنظیم و برنامه ریزی برای پخت
برخی از انواع دستگاه های پخت نان رستورانی که به صورت اتوماتیک طراحی شده اند، صفحه نمایش دیجیتال و سیستم های برنامه ریزی اتوماتیک دارند. این امکانات، تنظیم دقیق پارامترهای پخت را فراهم می کنند. می توان با این سیستم، بهترین تنظیمات را متناسب با نوع نان انتخاب کرد.

-
قابلیت پخت انواع نان
این دستگاه ها برای پخت انواع نان قابل استفاده هستند.
-
سیستم خنک کننده و بسته بندی یکپارچه
برخی از دستگاه های اتوماتیک مجهز به بخشی جداگانه برای خنک کردن و بسته بندی هستند. پس از پخت نان، آن ها را در دمای مناسب نگه داشته و برای عرضه آماده می سازند.
قیمت مناسب با گارانتی و ضمانت اصل
خرید دستگاه های اتوماتیک پخت نان رستورانی، نوعی سرمایه گذاری بلند مدت در کسب و کار است. ثبت سفارش خرید از تولید کننده های معتبر داخلی که محصولاتی با گارانتی و ضمانت پس از فروش ارائه می دهند، می تواند تولید باکیفیت انواع نان و افزایش درآمد را در پی داشته باشد.
به عنوان نکته پایانی، بدون شک، ویژگی های ذکر شده، دستگاه پخت نان رستورانی اتوماتیک را به دستگاهی با کارایی و قابلیت بالا تبدیل کرده است که کیفیت، بهداشت، بهره وری و رشد کسب و کارهای کوچک، بزرگ و صنعتی را افزایش می دهد.


نظر شما