پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۵۰ میلیارد تومان مساعدت در مازندران

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی مازندران گفت: پیش‌بینی می‌شود در هفته نیکوکاری سال‌جاری با همراهی خیران و مشارکت‌های مردمی، ۱۵۰ میلیارد تومان کمک جمع‌آوری شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، میثم معافی عصر امروز _سه‌شنبه چهاردهم اسفند _ در مراسم جشن نیکوکاری در این استان با شعار عید همدلی اظهار کرد: امروز دنیا تشنه معنویت و بزرگ‌ترین جنبش در دنیا، دفاع از مسجدالاقصی جنبش عفاف و حجاب است.

وی ضمن گرامی‌داشت ۱۴ اسفند سالروز تأسیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و آغاز هفته احسان و نیکوکاری افزود: بزرگ‌ترین جریانی که می‌تواند آینده کشور را بسازد جریان احسان دانش‌آموزی است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی مازندران با تاکید بر اینکه امروز جشن نیکوکاری در چهار هزار و یک‌صد مدرسه استان با همکاری کمیته امداد، آموزش و پرورش، سازمان دانش‌آموزی و صدا و سیما با هدف ترویج فرهنگ خیر و احسان میان دانش‌آموزان و فراهم کردن بستر برای حضور آحاد مردم در حوزه نیکوکاری برگزار شد، عنوان کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) با ایجاد پایگاه جمع‌آوری کمک‌های مردمی با همکاری مراکز نیکوکاری در سراسر استان، پذیرای دریافت مهربانی هم استانی‌ها است و پایان هفته نیز پایگاه‌ها در مصلای نماز جمعه تمام شهرستان‌ها مستقر است.

معافی با اشاره به اینکه در ایام جشن نیکوکاری سال گذشته ۹۶ میلیارد تومان کمک‌های مردمی به مددجویان تحت حمایت اهدا شده است، گفت: پیش‌بینی می‌شود در هفته نیکوکاری سال‌جاری با همراهی خیران و به یاری خدا این مبلغ به ۱۵۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: هم استانی‌های مازندرانی می‌توانند از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۱۵۰۵، شماره‌گیری کد دستوری #۰۱۱*۸۸۷۷*، ارسال عدد پنج به ۳۰۰۰۳۳۳۳۱۱ یا مراجعه به تارنمای https://sama.emdad.ir/Sama/puyesh/75/29000 کمک‌های خود را برای رفع احتیاجات نیازمندان در آستانه سال نو پرداخت کنند.

کد خبر 845729

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.