بیش از ۱۱ هزار کردستانی در صف انتظار وام ازدواج هستند

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان با اشاره به پرداخت ۵۸ درصدی وام ازدواج در استان کردستان تاکنون، گفت: ۲۷ هزار و ۷۷۳ نفر برای دریافت وام ازدواج در استان ثبت‌نام کرده‌اند که در حال حاضر ۱۱ هزار و ۷۱۵ نفر در صف انتظار دریافت این وام هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، ارسلان ازهاری امروز _سه‌شنبه چهاردهم اسفند_ در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان کردستان که در استانداری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: از عملکرد ادارات رضایت نداریم در صورتی که ما سند توسعه ملی استان و اسناد بالادستی را داریم و ادارات باید برنامه‌های عملیاتی خود را بر این اساس برای سال ۱۴۰۴ به ما اعلام کنند.

وی افزود: بانک‌ها نیز باید به تعهداتی که می‌دهند عمل کنند چون در پرداخت تسهیلات هنوز رضایت کامل را از آن‌ها کسب نکرده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان گفت: همکاری خوبی در استان با بانک‌ها صورت گرفته است و تاکید کرده‌ایم که برق و گاز آن‌ها قطع نشود و در دو هفته پایانی سال نیز در تمامی روزهای هفته حتی پنجشنبه‌ها فعال باشند.

ازهاری ادامه داد: در بخش وام ازدواج ۲۷ هزار و ۷۷۳ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که در حال حاضر ۱۱ هزار و ۷۱۵ نفر در صف انتظار دریافت وام ازدواج هستند.

وی افزود: ۵۸ درصد وام ازدواج در استان کردستان تاکنون پرداخت شده است که این رضایت‌بخش نیست و باید سریع‌تر وام مابقی متقاضیان نیز پرداخت شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان خاطرنشان کرد: در بحث پرداخت تسهیلات فرزندآوری نیز ۲۳ هزار و ۶۱ نفر متقاضی در استان داشته‌ایم که در حال حاضر ۱۱ هزار و ۳۸۶ نفر در صف انتظار دریافت این تسهیلات هستند.

ازهاری با بیان اینکه ۵۱ درصد تسهیلات فرزندآوری نیز در استان کردستان پرداخت شده است، گفت: از بانک‌ها می‌خواهیم که نسبت به پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

کد خبر 845645

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.