لزوم هماهنگ‌سازی فرهنگی بین شوراهای شهر و استان

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: لازم است همکاری شورای اسلامی شهر اصفهان، همچنین شورای عالی استان و شوراهای شهر و روستای شهرستان استان به‌ویژه در قالب هماهنگ‌سازی‌های مباحث فرهنگی باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا قاری‌قرآن در نخستین نشست مشورتی رؤسای کمیسیون‌های فرهنگی شورای اسلامی مراکز شهرستان‌های استان اصفهان با تاکید بر هماهنگی مجموعه مدیریت شهری و استان اظهار کرد: لازم است همکاری شورای اسلامی شهر اصفهان، همچنین شورای عالی استان و شوراهای شهر و روستای شهرستان استان به‌ویژه در قالب هماهنگ‌سازی‌های مباحث فرهنگی باشد.

وی افزود: با نگاهی که در مجموعه استان وجود دارد، در مباحث فرهنگی و آنچه برنامه‌ریزی شده است، شاخص‌های زیادی داریم، که نیازمند تعامل و همکاری هست.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: اینکه نخستین جلسه مشورتی در اصفهان برگزار شده است، جای خشنودی دارد و از همه دست‌اندرکاران این حوزه تشکر می‌کنم.

کد خبر 845134

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.