اصلاح الگوی مصرف برای مدیریت انرژی ضروری است

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: راه اصلی برای مدیریت مصرف انرژی و عبور از بحران، بهبود و اصلاح الگوی مصرف و کاهش مصارف غیرضروری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی در نشست شورای اداری استان مرکزی اظهار کرد: در شرایط کنونی که ناترازی انرژی به یکی از چالش‌های اساسی کشور تبدیل شده است، اصلاح الگوی مصرف برای مدیریت منابع و کاهش اتلاف انرژی ضروری است.

وی افزود: ارتقای فرهنگ مصرف بهینه انرژی در بین مردم و استفاده از فناوری‌های نوین در این زمینه الزامی است.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: راه اصلی برای مدیریت مصرف انرژی و عبور از بحران، بهبود و اصلاح الگوی مصرف و کاهش مصارف غیرضروری است.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی ادامه داد: با توجه به افزایش نیاز به انرژی و چالش‌های زیست‌محیطی، نیاز است برنامه‌های جامع و مؤثری برای بهینه‌سازی مصرف انرژی در استان اجرا شود.

وی عنوان کرد: همکاری بین‌نهادی و هماهنگی مناسب می‌تواند به تحقق اهداف انرژی پایدار کمک و از بروز بحران‌های انرژی در آینده جلوگیری کند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه مصرف گرایی و زندگی اشرافی کشور را در بلندمدت با مشکلات اقتصادی روبه‌رو می‌کند گفت: مردم و مسئولان باید نسبت به صرفه‌جویی در منابع و استفاده بهینه از امکانات تلاش کنند.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی تاکید کرد: سه درصد از مجموع هشت درصد رشد اقتصادی کشور مربوط به بهره‌وری انرژی است، بنابراین این مهم نشان می‌دهد که با مصرف بهینه انرژی می‌توان گام بلندی در راستای رشد و توسعه کشور برداشت.

وی تصریح کرد: نظام مصرفی کشور ما از مصرف انواع انرژی گرفته تا مصرف نان متعارف نیست و در بسیاری از موارد بیش از نیاز مصرف و حتی اسراف می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با تبریک فرار رسیدن ماه مبارک رمضان گفت: استفاده از فضیلت‌ها و برکات ماه مبارک رمضان نیازمند فرهنگ‌سازی است.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی خاطرنشان کرد: ماه شریف رمضان فرصت نورانی و طلایی برای تقرب بیشتر به خدا است، بنابراین باید از لحظه لحظه این ماه برای نهادینه شدن فرهنگ دینی در کشور بهره برد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه دهه سوم ماه مبارک رمضان مقارن با عید نوروز است، باید تدابیری اندیشیده شود که حرمت ماه مبارک رمضان در این ایام حفظ شود.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی عنوان کرد: با توجه به اینکه ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن است بنابراین باید در راستای ترویج فرهنگ قرآن و ولایت و احسان به دیگران بیشتر تلاش کرد.

کد خبر 845110

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.