آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه‌ فرآورده‌های خام دامی در ایلام

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام از آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی خبر داد و گفت: این طرح از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ آغاز می‌شود تا ۱۳ فروردین سال آینده ادامه درد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، یونس احمدی امروز _جمعه دهم اسفند_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس ابلاغ سازمان دامپزشکی کشور، طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ آغاز می‌شود تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در این طرح نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، کارگاه‌های فرآوری و بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی، خودروهای ویژه حمل فرآورده خام دامی، رستوران‌ها، هتل‌ها، چلوکبابی‌ها و سایر اماکن استان که از فرآورده‌های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می‌شود، با هدف ارتقای بهداشت و سلامت عمومی به اجرا در خواهد آمد.

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی در ایام نوروز و ماه رمضان، تصریح کرد: این طرح توسط ۲۰ اکیپ بازرسی متشکل از ۱۲ دکتر دامپزشک و۴۵ نفر کارشناس دامپزشکی در دو نوبت کاری صبح و عصر در سطح استان فعالیت می‌کنند.

وی افزود: شهروندان هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی یا بسته‌بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضا، نوع محصول، کد بهداشتی بهره‌برداری دامپزشکی است، توجه کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه ۱۵۱۲ گزارش دهند.

کد خبر 844738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.