بخش اسکوپی خیری بیمارستان شهید صدوقی یزد افتتاح شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به افتتاح بخش اسکوپی خیری این بیمارستان گفت: این پروژه با مشارکت خیّرین و با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید تا خدمات تخصصی اسکوپی را با تعرفه دولتی در اختیار بیماران قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، محمود نوری شادکام امروز _پنجشنبه نهم اسفند_ در مراسم افتتاح بخش اسکوپی خیری این بیمارستان اظهار کرد: این پروژه با مشارکت خیرین نیک‌اندیش و اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید تا خدمات تخصصی اسکوپی را با تعرفه دولتی در اختیار بیماران قرار دهد.

وی افزود: این بخش با زیربنای ۷۰۰ متر مربع و با همت خیّرانی همچون زهرا سلطانی، خانواده مرحوم جمال جمع‌آورچی، حسن دهقانی محمدآبادی و خانواده دهقانی ساخته و تجهیز شده است و ویژگی‌های منحصربه‌فردی دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ادامه داد: تجمیع خدمات اسکوپی در چنین فضای وسیعی، این بخش را در میان بیمارستان‌های دولتی کشور بی‌نظیر کرده است.

نوری شادکام گفت: هدف ما کاهش هزینه‌های درمانی مردم و ارتقای دسترسی به خدمات پیشرفته پزشکی است.

در این مراسم که با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی، رؤسای اسبق دانشگاه و خیرین برگزار شد، خدمات بخش اسکوپی شامل آندوسکوپی، برونکوسکوپی و کولونوسکوپی با تعرفه دولتی معرفی شد و در پایان، از زحمات خیرین و دست‌اندرکاران اجرایی این پروژه با اهدای لوح تقدیر شد.

کد خبر 844564

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.