خدمت به جوانان یک نوع مجاهدت است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گلستان گفت: خدمت به جوانان یک نوع مجاهدت است، از این رو برای به‌روزرسانی تجهیزات موجود در مراکز آموزشی نیاز است که اقدامات لازم انجام شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، علیرضا نورانی ظهر امروز - چهارشنبه هشتم اسفند- در جلسه کارگروه توسعه مهارت استان اظهار کرد: در استان ۲۳۰ هزار خانوار است که از این تعداد ۱۹ هزار خانوار تحت پوشش دستگاه‌های حمایتی هستند.

وی با تاکید بر اینکه به دنبال توانمندسازی گروه‌های آسیب‌پذیر جامعه هستیم، افزود: از این رو آموزش مهارت برای ایجاد اشتغال این افراد در دستور کار قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گلستان گفت: رسیدگی به خانواده‌های آسیب‌پذیر در استان‌های محروم بسیار حائز اهمیت است، بنابراین نبود توجه به این بخش منجر به تبعات اجتماعی زیادی می‌شود.

وی با تاکید براینکه نیاز است برای این بخش منابع پایدار در نظر گرفته شود، گفت: بر اساس بند ۳ تبصره ۲ برای حق بیمه کارگران، توزیع استانی آن بر اساس فقر استان‌ها باید انجام شود.

نورانی ادامه داد: خدمت به جوانان یک نوع مجاهدت است، از این رو برای به‌روزرسانی تجهیزات موجود در مراکز آموزشی نیاز است اقدامات لازم انجام شود.

در ادامه این مراسم محمد حمیدی، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: ۳۹ درصد استان دهک یک تا سه است، این نشان می‌دهد گلستان به لحاظ تمکن مالی ضعیف است.

وی با بیان اینکه اقتصاد اغلب مردم استان از کشاورزی تأمین می‌شود، افزود: از طرفی مشکلات ناترازی آب این صنعت را بیش از پیش دچار مشکل کرده است.

حمیدی با تاکید بر استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در بخش کشاورزی گفت: اداره کل فنی‌وحرفه‌ای ظرفیت خوبی برای پرورش نخبگان و توسعه اشتغال با آموزش و مهارت‌آموزی دارد.
وی با بیان اینکه مردم باید در امر آموزش سرمایه‌گذاری کنند، افزود: این موضوع در کشور جا نیفتاده است، درحالی برای افزایش سرانه درآمد افراد بسیار مؤثر است.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان در خاتمه تصریح کرد: فرمانداران در اعتبارات تملک و دارایی از ظرفیت فنی و حرفه‌ای استفاده کند.

امیر یوسفی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان با بیان اینکه گلستان فقط در نام حس خوبی منتقل می‌کند، گفت: از دور این استان سرسبز و درآمدزا به نظر می‌رسد، درحالی که فقر در آن بی داد می‌کند.

وی ادامه داد: در سال‌های گذشته آنچه در بخش کشاورزی استان تولید شد نه تنها سود یا آورده‌ای برای گلستان نداشت بلکه به نوعی کشاورزان به دولت یارانه پرداخت کردند.

یوسفی با بیان اینکه استان روزی به سرزمین طلای سفید معروف بود، گفت: به علت آنچه نیاز کشور بود، گلستان در بخش تأمین گندم که کالایی استراتژیک برای کشور است، وارد شد.

وی اضافه کرد: در استان سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن گندم تولید می‌شود که این سود قابل توجهی عاید استان نمی‌کند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان با بیان اینکه گلستان فاقد صنایع بزرگ است، افزود: همین باعث شده تا استان بهره‌ای از ارز دولتی نبرد و گاهاً خروج محصول خام از استان هم به خسران کشاورزی در استان دامن می‌زند.

وی مهارت‌آموزی و فعالیت بیش از پیش فنی‌وحرفه‌ای را در افزایش اشتغال مؤثر ارزیابی کرد و گفت: وقتی نیروی کار به واسطه بیکاری ناگزیر به کار در دورترین نقطه کشور تن می‌دهد، ورود فنی‌وحرفه‌ای در بخش آموزش و مهارت به کارگران کمک قابل توجهی خواهد کرد.

کد خبر 844265

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.