قوانین و مقررات صادرات و واردات اصلاح می‌شود

معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه تراز تجاری ایران در مجموع صادرات نفتی و غیر نفتی در سال‌های گذشته مثبت بوده است، گفت: اصلاح قوانین و مقررات صادرات و واردات در دستور کار سازمان توسعه و تجارت قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان یزد، محمدعلی دهقان دهنوی صبح امروز - چهارشنبه هشتم اسفند- در کارگروه توسعه صادرات و شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان یزد اظهار کرد: برخی قوانین و مقررات، دست پای تولیدکنندگان را بسته است و فعالان اقتصادی را با مشکل روبه‌رو کرده است، از این رو اصلاح آنها در دستور کار است.

وی تصریح کرد: در راستای احیای شورای عالی توسعه صادرات غیر نفتی، کمیته تهاتر از سوی سازمان توسعه صادرات تشکیل شده که برخی مشکلات این بخش حل شود.

معاون وزیر صمت ادامه داد: باید برای سرمایه‌گذاران فرش قرمز پهن کنیم و از آنها استقبال کنیم، زیرا نقدینگی خود را تبدیل به سرمایه‌گذاری ثابت می‌کنند.

دهقان دهنوی اضافه کرد: نباید برای سرمایه‌گذاری مانع‌تراشی کنیم و سرمایه‌گذار را منصرف کنیم.

دهقان دهنوی با بیان اینکه همت و تلاش صنعتگر، تولیدکننده، بازرگان و تجار یزدی ستودنی است، گفت: اعتماد، خوشبینی و درستکاری یزدی‌ها زبانزد است و این ویژگی‌های یک سرمایه است و باید از آن حراست کرد.

وی بیان کرد: با صدور مجوز سه پایانه صادراتی در اردکان، میبد و بندر خشک یزد موافقت شده است که از سوی سازمان توسعه تجارت اعطا می‌شود

کد خبر 844231

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.