زنان، الگوهای موفق قرآنی را برای خود الگو قرار دهند

معاون فرهنگی و تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: زنان امروز جامعە اسلامی باید الگوهای موفقی از زنان را کە در قرآن آوردە شدە است برای خود الگو قرار دهند و به الگویی که غرب ارائه می‌دهد، بی‌اعتنا باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، حجت‌الاسلام عزت زمانی امروز _چهارشنبه هشتم اسفند_ در یادواره ۵۶۲ زن شهیده استان کردستان که در سالن اجتماعات نور تبلیغات اسلامی استان کردستان در شهر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: امروز زنان در دورانی کە شیطان با تمام وجود و تمدن شیطانی با تمام قوا تلاش می‌کند کە این باور را بە زن القا کند کە زن ابزار و جنس دومی است کە باید کالایی در بین کالاها و سرمایەای در کنار سرمایه سرمایەداران باشد، اما زنان مسلمان با شرف غزە و بە تبع آن زنان مسلمان امت اسلامی، به عالم ثابت کردند کە زن پیشران، پیشرو و رهبران حرکت‌های عظیم امروز در عالم هستند.

وی افزود: اگر چە امروزە مدارک تحصیلی زنان و نقش آفرینی آن‌ها مایە افتخار و مباهات کشور جمهوری اسلامی است، اما در حقیقت زنان با سرمایە عظیم عطوفت و حیا و عفت، امروز پرچم دار مبارزە با طاغوت و سیاهی و استکبار هستند.

معاون فرهنگی و تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی ادامە داد: اگر امروز می‌بینید کە هجمه سنگین دشمن بە سمت زنان است، زیرا زنان کشور حربە ابزار بودن و کالا بودن زن را از دست دشمن گرفتە‌اند.

حجت‌الاسلام زمانی اضافه کرد: وقتی کە دشمن با ادعای آزادی و با ادعای ایجاد حضور اجتماعی برای زن، سرمایە و دارایی‌های زن را صرف اهداف پلید خود می‌کند و تصمیم گرفتە تا الگویی را از مرد نمایی و مردوارە کردن زن معرفی و بە آن‌ها القا کند کە اگر زن می‌خواهد نقش‌آفرینی کند و یا اگر می‌خواهد که مؤثر باشد نباید زن باشد بلکە باید مرد باشد و آنان را با همە خصلت‌های زنانە و سرمایە‌هایی کە خدا در وجود او قرار دادە باید در صحنە‌های بی‌مهابا و بی حیایی اجتماعی حضور پیدا کند، این دستاویز و دست مایە فرهنگ امروز غرب است.

وی عنوان کرد: انقلاب اسلامی الگوی سومی از زن را به عالم معرفی کرد، الگویی کە زن در سخت‌ترین شرایط اجتماعی و در مواجهە با همە کج‌روی‌ها و کج بینی‌هایی کە در مواجهە با زن وجود داشتە است می‌تواند سرمایە‌های درونی خود را حفظ کند و مهم‌ترین نقش‌های اجتماعی را در هم در جامعە ایفا کند.

معاون فرهنگی و تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی اضافە کرد: پیامبر مکرم اسلام زن را ریحانە، رهبر، پیشرو و مؤثر در حرکت‌های عظیم اجتماعی معرفی کرد، زنانی کە در قرآن هم از آن‌ها یاد شدە است و پیغمبر اکرم احترام و تکریم بە زن را در اولویت و در صدر رفتارهای اجتماعی خود قرار دادە است و دین اسلام را مبتنی بر آن قرار داد.

حجت‌الاسلام زمانی تصریح کرد: امروز نیز بە برکت انقلاب اسلامی با همان باور و با همان هویت این مبارزە چند صد سالە در عقب نگهداشتن زن را جبران کردە است.

وی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی با حفظ دارایی و سرمایە‌های درونی زن این موقعیت و جایگاە والایی را بە زن عطا کرد، اما تصور اینکە در طول تاریخ بزرگترین کارها و عظیم‌ترین اتفاقات بر دوش زنان است، هنوز برای بانوان ما واضح نیست.

معاون فرهنگی و تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی افزود: زنان مسلمان اجازە نمی‌دهند هیچ‌کسی با هر نگاهی و هر منظری، دارایی و سرمایەهای آن‌ها را بە بازی بگیرد.

حجت‌الاسلام زمانی گفت: زنان امروز جامعە اسلامی باید الگوهای موفقی از زنان را کە در قرآن آوردە شدە است برای خود الگو قرار دهند، تا بدانند کە نقش آفرینی زن و جایگاە زن چیست و چگونە است، اما این الگوها برای ما واضح و بارز عنوان نشدە و دشمن از این طریق و با دستورالعمل‌های بی عفتی و بی‌حیایی و بی شرفی می‌خواهد کە این دارایی و این سرمایە را از اسلام بگیرد و این حقیقت را از خود زن بگیرد.

وی تصریح کرد: امروز یک زن در خرابەهای غزە در کوچە پس کوچەهای لبنان محور عظمت، عفت و شرف امت اسلامی است؛ امروز زنان رهبری می‌کنند حرکت و مبارزە با طاغوت و استکبار را و چە بدانند یا ندانند امروز زنان حقیقت تربیت با قرآن و زیست با قرآن و حرکت با قرآن را به عالم معرفی می‌کنند.

کد خبر 844165

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.