حمله آنجلوتی به رئیس لالیگا؛ او زیاد حرف می‌زند

کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، به خاویر تبااس، رئیس لالیگا، واکنش تندی نشان داد و گفت: «او زیاد حرف می‌زند». این اظهارات پس از آن مطرح شد که تباس، رئال مادرید را به عنوان «تیم گریان» خطاب کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از GOAL، به تازگی اختلافات بین رئال مادرید و لالیگا بر سر تصمیمات داوری به جنجال بزرگی تبدیل شده است. آنچلوتی از اظهارات تباس ناراحت شده، چرا که رئال مادرید معتقد است داوران اسپانیایی با آنها رفتار ناعادلانه‌ای دارند؛ ادعایی که لالیگا آن را رد می‌کند.

رئال مادرید اوایل این ماه به طور رسمی از داوری شکایت کرد و پس از شکست یک بر صفر مقابل اسپانیول، نامه‌ای به فدراسیون فوتبال اسپانیا فرستاد. در آن بازی، کارلوس رومرو، گلزن اسپانیول، پس از خطای شدید روی کیلیان امباپه، کارت قرمز نگرفت. باشگاه رئال مادرید باور دارد که سیستم داوری به گونه‌ای طراحی شده که به ضرر آنها عمل می‌کند.

تباس به شکایت رئال مادرید بی‌توجهی نشان داد و آنها را «تیم گریان» نامید.

آنچلوتی در پاسخ به این حرف‌ها گفت: تباس زیاد در مورد رئال مادرید حرف می‌زند. از زمانی که من به این تیم آمده‌ام، این حرف‌ها بی‌احترامی به میلیون‌ها هوادار رئال مادرید است. مسائل مهم‌تری در فوتبال اسپانیا وجود دارد، مثل مشکلات داوری و او باید بیشتر روی حل این مشکلات تمرکز کند.

با وجود همه این جنجال‌ها، رئال مادرید در رده دوم لالیگا و همان امتیاز با بارسلونا، تیم اول جدول قرار است. آنها هنوز باید در ماه مه با بارسلونا، بزرگ‌ترین رقیب خود، بازی کنند. از طرفی، اتلتیکو مادرید هم تنها با یک امتیاز کمتر، در تعقیب این دو تیم است.

کد خبر 844074

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.