آغاز طرح ویژه نظارتی بر بازار نوروز و رمضان در خراسان شمالی

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: طرح نظارتی ویژه ماه مبارک و ایام نوروز از امروز آغاز شد و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمودرضا معموری امروز _ دوشنبه ششم اسفند_ در کارگروه تنظیم بازار خراسان شمالی، اظهار کرد: طرح نظارتی ویژه ماه مبارک و ایام نوروز از امروز آغاز شد و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.

وی افزود: هماهنگی‌های لازم برای تنظیم بازار میوه ایام پایانی سال و نوروز انجام شده است و هیچ نگرانی نداریم.

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: اصناف مطابق سال‌های گذشته همکاری لازم را خواهند داشت و از ظرفیت اصناف در توزیع میوه با کیفیت و با قیمت مناسب استفاده می‌کنیم.

معموری اضافه کرد: مقدار میوه امسال بستگی به نیاز بازار دارد اما با ۱۵ درصد پایین‌تر از قیمت بازار توزیع خواهد شد.

وی درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی عنوان کرد: این طرح از دهم اسفند در راستای حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر اجرایی می‌شود، البته طرح جدید دولت، تفاوت‌هایی با طرح قبلی دارد که رسانه‌ها اطلاع رسانی لازم در این زمینه را انجام خواهند داد.

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی با اشاره به در پیش‌رو بودن نوروز و ماه مبارک رمضان، عنوان کرد: به همین مناسبت گشت‌های مشترک از سوی جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف تقویت می‌شود.

معموری گفت: از مردم استان درخواست می‌شود تا گزارش تخلف‌های احتمالی را ارائه دهند تا به‌موقع رسیدگی شود.

وی افزود: بازرسی مشترک و منظم از نانوایی‌ها و بررسی وضعیت پخت و نیازهای این واحدها همواره باید با دقت انجام و گزارش‌های بازدید و بازرسی‌ها رصد شود تا اگر مشکلی مشاهده شد، برطرف شود.

کد خبر 843564

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.