طرح ویژه ترافیک نوروزی از ۲۰ اسفند شروع می‌شود

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان زنجان گفت: طرح ویژه سفرهای درون‌شهری در استان از بیستم اسفند تا بیستم فروردین سال آینده اجرایی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، حبیب موسوی امروز_ یکشنبه پنجم اسفند_ در جلسه ستاد خدمات سفر استان زنجان اظهار کرد: طرح ویژه سفرهای درون شهری در استان از بیستم اسفند تا بیستم فروردین سال آینده اجرایی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه اجرای این طرح در راستای کاهش تصادفات نوروزی در حال اجراست، افزود: با توجه به افزایش مسافرت‌های نوروزی در ایام نوروز در تلاش هستیم که امسال امن‌ترین نوروز را در استان داشته باشیم.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان زنجان با اشاره به افزایش نرخ جریمه تخلفات رانندگی به میزان یک سوم برای کاهش تصادفات گفت: در این راستا از ظرفیت بازرسان نامحسوس برای کمک به پلیس در جاده‌های استان برای کاهش حوادث رانندگی بهره‌گیری خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در ماه مبارک رمضان نیز طرح‌های ویژه‌ای برای سهولت تردد و ترافیک روان در سطح استان اجرایی خواهد شد، اضافه کرد: این طرح با همکاری شهرداری اجرایی خواهد شد.

موسوی با اشاره به افزایش حجم ترافیک هسته مرکزی شهر زنجان در ایام خریدهای پایان سال گفت: با توجه به مشکلاتی که از این محل ایجاد می‌شود؛ باید فکری برای ترافیک آخر سال اندیشیده شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان زنجان گفت: همچنین برای کاهش تصادفات باید با ایجاد کمپ‌های موقت برای استراحت مسافران از افزایش تصادفات پیشگیری کرد.

کد خبر 843095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.