فرماندار جدید شهرستان دیواندره معارفه شد

با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، «ناصح محمدخانی» به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان دیواندره معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، در مراسم تکریم و معارفه فرماندار شهرستان دیواندره که امروز بعدازظهر _شنبه چهارم اسفند_ برگزار شد، از خدمات ۱۸ ماهه سیدجواد حسینی قدردانی و ناصح محمدخانی به عنوان سرپرست جدید فرمانداری دیواندره معرفی شد.

از جمله سوابق مدیریتی محمدخانی می‌توان به شهردار شهرهای زرینه، دیواندره، تکاب و بوکان اشاره کرد.

علی‌اکبر ورمقانی، معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان در این مراسم اظهار کرد: نخستین انتظار ما از فرماندار جدید این است که از ظرفیت‌های بزرگ اجتماعی، فرهنگی، هنری، ادبی و آئینی شهرستان دیواندره در راستای ارتقای سرمایه‌های اجتماعی این شهرستان استفاده کند.

وی افزود: گفتمان وفاق، وحدت و همدلی دولت دکتر پزشکیان باید در نهایت به رضایت‌مندی مردم منتهی شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان ضمن تشکر از ستاد پزشکیان در دیواندره از آن‌ها خواست با رعایت اصل خدمت به مردم در کنار شورای اداری و شورای تأمین شهرستان، یار و همراه فرماندار باشند.

ورمقانی از فرماندار جدید دیواندره درخواست کرد در کنار انجام وظایف ذاتی دستگاه خود، پروژه‌های بزرگ و ماندگار اقتصادی و اجتماعی را کلید بزند.

وی با تاکید بر محدودیت درآمدهای دولت، بر ضرورت فراهم کردن شرایط برای حضور سرمایه‌گذاران شهرستانی، استانی، کشوری و حتی خارجی تاکید کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان ضرورت تکریم ارباب رجوع و خوش‌خلقی مدیران را یادآور شد و فرماندار را به ارتباط با اصحاب رسانه و پذیرش انتقادات سازنده توصیه کرد.

ورمقانی گفت: مدیر در تراز جمهوری اسلامی باید تا آخرین ثانیه مسئولیت خدمت کند، بنابراین کسی که بخواهد خادم کشور و مردمش باشد در پست کارشناسی هم خدمتگزار خواهد بود.

وی از فرماندار جدید دیواندره خواست از همگرایی، همراهی و همدلی مردم، نخبگان و ادارات شهرستان بهره بگیرد و اگر مدیری از مسیر خدمت به مردم منحرف شد در ادامه فرصت خدمت آن مدیر تجدیدنظر کند.

کد خبر 842783

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.