حضور وزیر ورزش و جوانان در پیاده‌روی بزرگ خانوادگی در شیراز

وزیر ورزش و جوانان گفت: استان فارس با یک‌هزار و ۷۰۰ کشته در تصادفات رانندگی متاسفانه آمار بلایی در کشور را به خود اختصاص داده است که میطلبد مردم فهیم این استان بیش از گذشته قوانین و مقررات رانندگی را رعایت کنند تا این آمار کاهش یابد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، احمد دنیا مالی امروز_ جمعه سوم اسفند_ در پیاده‌روی بزرگ خانوادگی در شیراز که به همراه استاندار فارس، فرمانده نیروی انتظامی استان، رئیس فراکسیون ورزش مجلس، شهردار شیراز و دیگر مسئولان استانی و شهری برگزار شد اظهار کرد: تحرک و افزایش فعالیت‌های بدنی باید در بطن جامعه نهادینه شود و این پیاده‌روی موجب شور و نشاط در جامعه است.

وی با بیان اینکه امسال در سطح کشور ۱۷۰۰ برنامه صبحگاهی و عصرگاهی با مشارکت قریب ۷ میلیون نفر اجرا شده است، افزود: تلاشمان بر این است تا سطح این برنامه‌ها و حضور مردم را در برنامه‌های خانوادگی ورزش افزایش و ارتقا دهیم.

وزیر ورزش و جوانان گفت: بزرگراه آیت‌الله حائری شیرازی یکی از رینگ‌های شهری بی‌نظیر در سطح کشور است لذا نیاز است که از مسئولان طراحی و اجرای این بزرگراه قدردانی و تشکر کرد.

دنیا مالی در ادامه از اجرای پویشی با مشارکت جوانان در کشور خبر داد و افزود: در ایام نوروز پیش‌رو پویش «نه به تصادف» توسط جوانان در سطح کشور اجرا خواهد شد، زیرا در عید سال ۱۴۰۳ قریب یک هزار و ۷۵ مورد تصادف منجر به فوت در سطح کشور داشتیم.

وزیر ورزش و جوانان گفت: استان فارس با یک‌هزار و ۷۰۰ کشته در تصادفات رانندگی متأسفانه آمار بلایی در کشور را به خود اختصاص داده است که می‌طلبد مردم فهیم این استان بیش از گذشته قوانین و مقررات رانندگی را رعایت کنند تا این آمار کاهش یابد.

حسینعلی امیری استاندار فارس هم گفت: مطابق فرمایشات رهبر انقلاب، نشاط و شادی نیاز امروز جامعه ما است.

وی با بیان این‌که در آموزه‌های اسلامی همواره بر تفریح و نشاط به عنوان بخشی از فعالیت‌های روزمره تأکید شده است، افزود: از روزی که در خدمت مردم استان فارس هستم، در دستورات خود به دستگاه‌های ذی‌ربط همواره بر ایجاد شور و نشاط و شادی تاکید کرده‌ام.

امیری با بیان اینکه همایش پیاده‌روی روزهای گذشته در مرودشت و امروز نیز در شیراز برگزار شده است، ثبت نام بیش از ۲۰۰ هزار نفر از شهروندان شیرازی را برای حضور در همایش پیاده‌روی خانوادگی، نشانه توجه و نیاز جامعه به شور و نشاط دانست.

استاندار فارس، ضمن تقدیر از حضور همه مردم شریف شیراز، از مسئولان ذی‌ربط خواست تلاش خود را برای برگزاری هرچه بیشتر برنامه‌های اینچنینی به کار گیرند.

به گزارش ایمنا، تعداد ۵۰۰ دوچرخه و یک هدیه ۸۰۰ میلیون تومانی، جایزه ویژه این همایش پیاده روی در کلان‌شهر شیراز بود.

کد خبر 842310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.