با گران‌فروشی دارو برخورد جدی می‌شود / تخلفات را گزارش کنید

سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه نظارت بر قیمت دارو بر برخورد جدی این سازمان با تخلفات گران‌فروشی و ارائه نکردن فاکتور تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، سعید مهرزادی به نظارت‌های دقیق این سازمان بر بازار دارو، تجهیزات پزشکی و محصولات سلامت‌محور اشاره و اظهار کرد: سازمان غذا و دارو به‌طور جدی در پیگیری شکایات و تخلفات برای حفظ سلامت عمومی و حقوق مصرف‌کنندگان فعال است.

وی افزود: به‌طور مستمر بازرسی‌هایی از داروخانه‌ها و مراکز عرضه محصولات بهداشتی و تجهیزات پزشکی انجام می‌شود تا از صحت کالاها و خدمات اطمینان حاصل شود، همکاران ما با دقت و حساسیت بالا، به شناسایی و رفع مشکلات احتمالی می‌پردازند و از بروز هرگونه خطر برای سلامت مصرف‌کنندگان جلوگیری می‌کنند.

سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو به رسیدگی سریع به شکایات مصرف‌کنندگان در زمینه گران‌فروشی، تقلبی بودن یا تاریخ گذشته بودن محصولات اشاره و تصریح کرد: این شکایات به‌دقت بررسی می‌شود و در صورت لزوم، اقدامات قانونی همچون ارجاع پرونده‌ها به کمیسیون‌های تخصصی و تعزیرات اتخاذ می‌شود.

مهرزادی ادامه داد: هدف، ایجاد فضایی امن و قابل اعتماد برای مصرف‌کنندگان است، در صورتی که تخلفی شناسایی شود، به سرعت برخورد قانونی صورت خواهد گرفت تا سلامت مردم تهدید نشود.

وی از همکاری نزدیک سازمان غذا و دارو با دیگر نهادهای مسئول در این حوزه خبر داد و افزود: این همکاری‌ها علاوه‌بر برخورد با تخلفات، شامل ارتقای سطح آگاهی عمومی و بهبود فرایندهای نظارتی نیز می‌شود.

سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو به اقدامات انجام‌شده در حوزه نظارت بر قیمت دارو در فصل پاییز و برخورد جدی این سازمان با تخلفات گران‌فروشی و ارائه نکردن فاکتور بیان کرد: در یک سال گذشته ۱۹۸۰ شکایت در این زمینه ثبت شده که از این تعداد ۶۱۹ مورد پس از بررسی، مورد پذیرش قرار گرفته و اقدامات قانونی لازم برای آن‌ها انجام شده است.

وی تأکید کرد: سازمان غذا و دارو به‌طور مستمر نظارت‌های خود را افزایش داده است و نتایج نشان می‌دهد که تخلفات در حال کاهش است، افراد می‌توانند شکایات خود را از طریق سامانه‌های مشخص‌شده ثبت کنند تا به سرعت مورد بررسی قرار گیرد.

کد خبر 841603

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.