دستگیری عاملان نزاع و درگیری در شرق گیلان

فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود از دستگیری عاملان نزاع، درگیری و مجروحیت یک نفر در شهرستان خبر داد و گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، ارسلان صبح‌زاهدی امروز _سه‌شنبه سی‌ام بهمن_ با بیان اینکه تمام تلاش مجموعه انتظامی برای برقراری نظم و امنیت در جامعه است، اظهار کرد: امنیت محصول یک فرآیند جمعی است و به عنوان یک ضرورت همه مردم باید در این راستا به پلیس کمک کنند.

وی افزود: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی درگیری چند نفر با سلاح سرد در جاده چمخاله، بلافاصله مأموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی به محل مورد نظر اعزام شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود ادامه داد: با حضور پلیس در آدرس اعلامی مشخص شد یک نفر از طرفین درگیری مجروح و به بیمارستان منتقل و سه نفر ضارب این پرونده قبل از رسیدن پلیس متواری شده‌اند.

وی از شناسایی و دستگیری عاملان نزاع و درگیری با هماهنگی قضائی و پیگیری‌های انجام شده، خبر داد و تصریح کرد: متهمان ۲۶ ،۲۶ و ۲۷ ساله پس از تشکیل پرونده در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

صبح‌زاهدی با اشاره به عزم راسخ مجموعه انتظامی در برخورد هنجارشکنان خاطرنشان کرد: پلیس به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهد مجرمان، نظم و امنیت و آرامش مردم را برهم بزنند.

کد خبر 841460

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.