برپایی ۷۰ کلاس درس در شهرستان بهار به همت خیران

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهار با اشاره به برپایی 70 کلاس درس در این شهرستان به همت خیران گفت: خیران شهرستان بهار با پرهیزکاری و تقوا، همواره در کنار دولت در حوزه آموزش و پرورش وارد شدند و این مهم، نشان دهنده ایثار و از خود گذشتگی و همت آنان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، حسین فیض‌اللهی امروز_سه‌شنبه سی‌ام بهمن_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: افراد خیر با اعمال ارزشمند در تاریخ ماندگار می‌شوند و خروجی اقدام خیران، تربیت فرزندان این مرزوبوم است.

وی افزود: با کمک به مدرسه‌سازی و توسعه فضای آموزشی، بستری فراهم می‌شود تا دانش‌آموزان با آرامش و نشاط، مشغول فراگیری علم و دانش شوند، زیرا فضای متناسب، به آموزش بهتر و کیفیت‌بخشی به نظام تعلیم و تربیت منجر می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهار گفت: دولت چهاردهم با تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی، بر توسعه عدالت در کشور تاکید دارد و توسعه عدالت آموزشی را از اولویت‌های خود می‌داند.

فیض‌اللهی اضافه کرد: توسعه فضاهای آموزشی و تعمیر و تجهیز، عامل پیشرفت و توسعه است و خیران شهرستان بهار در کنار دولت به توسعه فضا کمک کردند و ۷۰ کلاس درس در شهرستان بهار در قالب ۱۰ آموزشگاه، توسط آنها ساخته شده است.

وی خاطرنشان کرد: هشت پروژه فعال در حوزه آموزش و پرورش شهرستان بهار داریم که شامل ۱۲ کلاسه فرهنگیان، علیزاده، سیمین، کریم آباد، پرلوک، سالن ورزشی حجاب، وهنان و قشلاق است.

فیض اللهی افزود: در کنار ساخت فضاهای آموزشی، هم‌زمان تعمیر و تجهیز سرویس‌های بهداشتی، توجه به ورزش دانش‌آموزی و احداث زمین چمن مصنوعی دانش‌آموزی نیز مورد توجه قرار دارد.

وی اظهار داشت: در کنار مدرسه‌سازی ما نیاز به وسایل کمک آموزشی و تجهیزات آموزشی داریم.

وی با بیان اینکه برخی فضاهای آموزشی شهرستان نیاز به تخریب و بازسازی دارد، افزود: دولت در سال گذشته ۵۴ میلیارد تومان به سطح شهرستان بهار اختصاص داد اما عبارات دولتی جوابگوی نیاز نیست.

کد خبر 841269

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.