جشن تکلیف برای ۷۱۴ دختر مکلف مازندرانی انجام می‌شود

معاون فرهنگی کمیته امداد مازندران از برگزاری جشن تکلیف برای ۷۱۴ دختر مکلف مازندرانی در قالب طرح «دختران ماه» خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، اسماعیل آرامجان بعدازظهر امروز_دوشنبه بیست‌ونهم بهمن_ در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: طرح «دختران ماه» یکی از طرح‌های فرهنگی برای دختران در آستانه سن تکلیف این نهاد به شمار می‌آید که با همکاری کانون خدمت رضوی استان برگزار می‌شود.

وی افزود: سهمیه استان در سال‌جاری به ۷۱۴ نفر می‌رسد که در مرحله نخست برای ۳۸۹ نفر انجام و بقیه تا پایان سال اجرا خواهد شد.

معاون فرهنگی کمیته امداد مازندران گفت: در این طرح بسته‌های عبادت شامل کیف، چادر نماز، سجاده، مهر و تسبیح به ارزش هر بسته هفت میلیون ریال و در مجموع دو میلیارد و ۷۳۴ میلیون ریال اهدا شد.

آرامجان گفت: هر ساله برای دختران مکلف در پایه سوم تحت حمایت این نهاد جشن تکلیف برگزار و آنها از آموزش‌های نماز، احکام و مسائل شرعی بهره‌مند می‌شوند.

کد خبر 841030

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.