از راه‌اندازی مجتمع‌های نان حمایت می‌شود

استاندار کرمانشاه گفت: بخش خصوصی یا خود اتحادیه خبازان برای راه‌اندازی مجتمع‌های نان پای کار بیاید و حمایت‌های لازم از آن‌ها صورت خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، منوچهر حبیبی امروز - یکشنبه بیست‌وهشتم بهمن - در نشست با اتحادیه خبازان با بیان اینکه نان در سبد غذایی مردم نقش مهمی دارد، اظهار کرد: افزایش کیفیت نان بسیار مهم و ضروری است که بخشی از آن به کیفیت آرد و بخش دیگر به نحوه اجرا توسط خبازی‌ها باز می‌گردد.

وی افزود: نان یکی از کالاهای ضروری در سبد غذایی مردم است که نقش مهمی در رضایت‌مندی دارد.

استاندار کرمانشاه با اشاره به سختی کار خبازی‌ها ادامه داد: فعالیت نانوایی‌ها باید به‌موقع و منظم و ساعت کاری مشخص داشته باشد.

وی با تاکید بر لزوم ارائه نان با کیفیت به مردم گفت: مردم در حال حاضر گله‌مند هستند و در بحث کیفیت نان حرف برای گفتن دارند.

حبیبی با انتقاد از تنوع پایین نان در استان کرمانشاه عنوان کرد: نان‌های متنوعی از جمله لواش، تافتون، سنگکی سنتی و سنگکی صنعتی باید به سهولت در دسترس همه مردم باشد.

وی افزایش کیفیت نان را یک مطالبه جدی دانست و با بیان اینکه تهیه نان یک نیاز مستمر شهروندان است، گفت: در برخی از ساعات از جمله ۸:۰۰ شب به بعد تهیه نان از نانوایی‌ها برای شهروندان امکان‌پذیر نیست که لازم است ساعت کار تعدادی از نانوایی‌های کرمانشاه افزایش پیدا کند و تا نیمه شب به مردم خدمت‌رسانی کنند.

مدیر ارشد استان کرمانشاه بیان کرد: هشت منطقه در شهر کرمانشاه وجود دارد که پیشنهاد می‌شود در هر منطقه یک نانوایی شیفت شب داشته باشد و این رویه بعد از بررسی و تصمیم‌گیری در شهرستان‌ها نیز پیگیری خواهد شد.

وی ادامه داد: بخش خصوصی یا خود اتحادیه خبازان برای راه‌اندازی مجتمع‌های نان پای کار بیاید و حمایت‌های لازم از آن‌ها صورت خواهد گرفت، هم برای تأمین نیاز مردم و نیز با توجه به گردش‌پذیر بودن استان توجه به مقوله می‌تواند مهم و اثربخش باشد تا محلی برای عرضه انواع نان در یک مکان واحد به جهت تسهیل در ارائه خدمت به مردم وجود داشته باشد.

حبیبی گفت: بیش‌ترین یارانه دولت در بخش آرد و نان است که باید نظارت جدی بر این بخش شود و توسط سیستم دولتی و اتحادیه صورت پذیرد.

وی ادامه داد: بانک سپه مکلف شود تسهیلات مورد نیاز خرید ژنراتور را پرداخت کند و در صورت پرداخت نکردن اعلام شود تا این قضیه در پایتخت پیگیری شود.

استاندار کرمانشاه بیان داشت: گندم هر استان ۱۰۰ درصد گندم جامع و کاملی نیست و نیازمند مخلوط شدن با گندم مناطق دیگر است که شرکت غله باید آن را دنبال کند.

وی افزود: افزایش سهمیه آرد نانوایی‌ها را از طریق ملی پیگیری خواهم کرد.

کد خبر 840733

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.