میزان رشد جمعیت در قزوین رضایت‌بخش نیست

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین گفت: قزوین شرایط مناسب و رضایت‌بخشی در حوزه رشد جمعیت ندارد و افزایش بیش از حد شهرنشینی و مشکلات متعدد آن موجب کاهش نرخ باروری شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، شهرام احمدپور ظهر امروز _یکشنبه بیست و هشتم بهمن_ در جلسه شورای هماهنگی ثبت احوال استان قزوین اظهار کرد: قزوین شرایط مناسب و رضایت‌بخشی در حوزه رشد جمعیت ندارد و افزایش بیش از حد شهرنشینی و مشکلات متعدد آن باعث کاهش نرخ باروری شده است.

وی افزود: طی سال‌های گذشته استفاده بیش از حد از آب‌های زیرزمینی، رعایت نکردن حریم و بستر رودخانه‌ها، آسیب زدن به جنگل‌ها و محیط زیست آمار جمعیت شهرنشینی را نسبت به روستاها افزایش داده است.

معاون استاندار قزوین با اشاره به تمایل اندک نسل جدید برای ازدواج گفت: در موضوع ازدواج با مشکلاتی روبه‌رو هستیم تا جایی که با ادامه روند کنونی بدون شک با کاهش آمار جمعیتی نیز روبه‌رو می‌شویم و همین موضوع تهدیدات منافع ملی را به وجود می‌آورد و به همین لحاظ باید سیاست‌گذاری‌های اصولی در این زمینه صورت گیرد.

احمدپور اضافه کرد: اگر با روند کنونی آمار جمعیتی پیش برویم در آینده نزدیک دچار بحران‌های عمیقی خواهیم شد و نیروی انسانی را نیز از دست خواهیم داد.

وی ادامه داد: با این حال آمار امید به زندگی در جامعه رو به رشد بوده است، چراکه با اطلاع‌رسانی‌های شفاف وزارت بهداشت بسیاری از مردم نسبت به بعضی موضوعات اطلاعات بیشتری پیدا می‌کنند و همین امر در افزایش امید به زندگی آن‌ها نیز تأثیرگذار بوده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین با بیان اینکه ساختار ثبت احوال، هوشمند و به‌روزتر از سال‌های گذشته شده است، گفت: ثبت احوال استان قزوین از نظر تجهیزات و ساختاری وضعیت مناسبی ندارد که مجموعه استانداری قزوین اعتباراتی نیز به این اداره تخصیص خواهد داد.

کد خبر 840640

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.