۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۸
از فردا زنجان گرم‌تر می‌شود

مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: بر اساس پیش‌بینی هواشناسی دمای مناطق مختلف استان از روز دوشنبه روند افزایشی به خود می‌گیرد.

محمدرضا رحمان‌نیا در گفت‌‎وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: دمای هوای استان زنجان نسبت به روز قبل پنج درجه کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه قبل از ظهر امروز آسمان در اغلب مناطق استان صاف تا قسمتی ابری است، افزود: از فردا دمای هوا افزایش پیدا می‌کند و شاهد بارش پراکنده برف خواهیم بود.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: همچنین بر اساس پیش‌بینی هواشناسی دمای مناطق مختلف استان از روز دوشنبه روند افزایشی به خود می‌گیرد.

رحمان‌نیا با اشاره به اینکه روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه جوی آرام و آسمانی صاف تا قسمتی ابری برای استان پیش‌بینی شده است، اضافه کرد: از اواخر امشب بارش‌های خفیف و پراکنده در استان آغاز می‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: از ساعات اولیه دوشنبه بارش‌ها به تدریج در استان فراگیر می‌شود، اما شدت بارش‌ها موجب زحمت مردم استان نخواهد بود.

کد خبر 840606

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.