شناسایی ۴۰۰ ظرفیت در حوزه روایت پیشرفت در صنعت آب و برق

معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزیر نیرو با تاکید بر اهمیت پیشبرد روایت پیشرفت در صنعت آب و برق کشور از تشکیل ستاد راهبری روایت پیشرفت در وزارت نیرو خبر داد و گفت: اکنون ۴۰۰ ظرفیت شناسایی شده در حوزه روایت پیشرفت در صنعت آب و برق احصا شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پاون، مریم کارگر نجفی توجه به «روایت پیشرفت» در صنعت آب و برق را مورد تاکید قرار داد و از ابلاغ تشکیل ستاد راهبری روایت پیشرفت در وزارت نیرو توسط وزیر نیرو خبر داد.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری طی سال‌های اخیر بر ضرورت ارائه دستاوردها به مردم به‌ویژه نسل جوان تاکید کرده‌اند، افزود: با توجه به اینکه وزارت نیرو از ظرفیت‌های متعددی برای اجرای برنامه‌های روایت پیشرفت برخوردار است، لازم است هر یک از دستاوردها و پیشرفت‌های صنعت آب و برق در چارچوبی نظام‌مند برای اقشار مختلف مردم اعم از مدیران، نخبگان فرهیختگان، اساتید دانشجویان و دانش آموزان به ویژه نسل جوان روایت شوند.

معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزیر نیرو با اشاره به اقدامات صورت گرفته در صنعت آب و برق به منظور معرفی و ارائه دستاوردهای این صنعت طی سالیان گذشته عنوان کرد: در این راستا از سال گذشته اقدامات مربوط به این مسئله در وزارت نیرو آغاز شده است که از جمله می‌توان به برگزاری دوره آموزشی به حدود ۱۰۰ نفر به‌عنوان راوی روایت پیشرفت اشاره کرد.

کارگر نجفی تاکید کرد: انتظار می‌رود شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نیرو به‌طور منظم‌تر و منسجم‌تر برنامه‌های روایت پیشرفت را برگزار کنند، چراکه یکی از دستگاه‌هایی که پیشرفت‌های خوبی را پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تاکنون کسب کرده، صنعت آب و برق است.

وی یادآور شد: اکنون ۴۰۰ ظرفیت شناسایی شده در حوزه روایت پیشرفت در صنعت آب و برق شناسایی و احصا شده است و اکنون آمادگی داریم با همکاری وزارت علوم و وزارت آموزش‌وپرورش همکاری بیشتری را برقرار کنیم تا دستاوردهایی که در حوزه صنعت آب و برق ارائه می‌شود، مورد بازدید نسل جوان قرار گیرد.

معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزیر نیرو به اعلام آمادگی وزارت نیرو برای برگزاری نمایشگاه‌هایی به‌منظور معرفی و ارائه جدیدترین دستاوردهای صنعت آب و برق در محل دانشگاه‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: وزارت نیرو با همکاری دانشگاه‌های مختلف «سه‌شنبه‌های دانشگاهی» را به‌منظور ارتقای تعامل وزارت نیرو، شرکت‌های مادر تخصصی و اساتید برگزار می‌کند و از این طریق، ظرفیت‌های تعاملی بین وزارت نیرو و دانشگاه‌ها ارائه می‌شود.

کارگر نجفی ابراز داشت: یکی از راهکارهای خوب روایت پیشرفت‌های صنعت آب و فاضلاب برای نخبگان جامعه، تشکیل مدارس فصلی است که با همت مؤسسه تحقیقات آب و تشکیل اسناد راهبری در این معاونت و همکاری خوب شرکت‌های بخش آب فعال شده است که تاکنون هشت مدرسه فصلی برای نخبگان برگزار شده است.

وی یادآور شد: در این مدارس علاوه‌بر تبیین شرایط آب کشور و بیان نیازهای فناوری در این حوزه، بازدیدهایی از آخرین دستاوردهای آبی و طرح‌ها و پروژه‌ها صورت می‌گیرد.

معاون وزیر نیرو در پایان خاطرنشان کرد: بخش عمده فعالیت‌های وزارت نیرو در بخش‌های فناوری در عرصه تولید، توزیع و مصرف در بخش خصوصی است و نیازهای ما توسط این بخش تأمین می‌شود که جوان‌ترین و نخبه‌ترین نیروهای متخصص را دارند و حکمرانی آب بدون این بخش خصوصی ممکن نیست.

کد خبر 840574

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.