بارندگی اخیرِ گلستان موجب رشد زراعت پاییزه می‌شود

سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان با اشاره به بارندگی‌های اخیر در چند روز گذشته گفت: تداوم این شرایط موجب تراکم مطلوب زراعت پاییزه می‌شود.

مجید محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گلستان اظهار کرد: با توجه به شرایط آب‌وهوایی و بارندگی مناسب در چند روز اخیر و تداوم آن در هفته آینده شاهد سطح سبز و تراکم مطلوب زراعت پاییزه خواهیم بود.

وی افزود: باراندگی‌های اخیر موجب می‌شود مزارعی که به علت کم‌آبی و تنش خشکی با تأخیر رشد رویشی روبه‌رو بوده‌اند، تحریک به رشد شوند، با این حال اگر این شرایط ادامه پیدا کند و یا به‌یک‌باره هوا سرد شود، احتمال خسارت سرمازدگی وجود دارد.

سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان با بیان اینکه ۳۰ درصد از خلأ عملکرد تولید محصولات کشاورزی به تغییرات اقلیمی بستگی دارد، گفت: مهم‌ترین مسئله، مدیریت زمین‌های زراعی و استفاده بهتر از منابع موجود برای ارتقای عملکرد بخش کشاورزی به‌ویژه در محصولات اساسی همچون گندم، جو، چغندر قند و کلزا است.

وی ادامه داد: در مرحله شروع پنجه‌زنی تا اوایل ساقه‌رفتن، توصیه می‌شود کود ازته به میزان ۵۰ کیلوگرم در هر هکتار با کود کلرور پتاسیم مخلوط و بر اساس نتایج آزمون خاک استفاده شود تا مقاومت گیاه در برابر آفات، بیماری‌ها و سرما افزایش پیدا کند و استحکام ساقه آن زیاد شود.

محمدی با بیان اینکه فرایند حمل، تخلیه، کیسه‌گیری کود فله اوره از دو پتروشیمی اوره‌ساز «رازی و پردیس عسلویه» و کلرور پتاسیم با بهترین کیفیت بسته‌بندی و در سطح استان در حال انجام است، افزود: روزانه بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن کود در انبارهای استان کیسه‌گری و به انبار کارگزارهای استان ارسال می‌شود.

کد خبر 840520

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.