به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از نیچر، شرکت QuEra، یک استارتاپ فعال در حوزه رایانش کوانتومی، بهتازگی موفق به جذب سرمایهای معادل ۲۳۰ میلیون دلار شده است، این سرمایهگذاری قابلتوجه نشاندهنده رشد و پیشرفت فناوریهای بر پایه اتمهای خنثی در ساخت کیوبیتها است.
در این روش، اتمهای خنثی با استفاده از تلههای نوری و لیزرها بهعنوان کیوبیتها مورد استفاده قرار میگیرند، این فناوری بهدلیل پایداری اتمهای خنثی و نبود نیاز به سیستمهای خنککننده حجیم، مورد توجه قرار گرفته است، پیشرفتهای نوین در کنترل و پیکربندی اتمها از سال ۲۰۱۹، دقت عملیات را به سطح قابلمقایسهای با سایر فناوریهای کیوبیت رسانده است، این امر موجب افزایش علاقه و سرمایهگذاری در این حوزه شده است.
علاوهبر QuEra، شرکتهای دیگری همچون Atom Computing، Infleqtion و Pasqal نیز در حال توسعه ماشینهای بر پایه اتمهای خنثی هستند و بهسرعت در حال پیشرفت در این زمینه هستند.



نظر شما