فعالیت ۸۵۰ گروه جهادی در مناطق محروم زنجان

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان زنجان گفت: ۸۵۰ گروه جهادی در مناطق محروم به ارائه خدمات پرداختند.

‌اقبال جهان‌بخشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: بر اساس آمارهای موجود در حال حاضر هزار و ۴۰۸ گروه جهادی در استان زنجان فعال است.

وی با اشاره به اینکه گروه‌های جهادی با محوریت پایگاه‌های مقاومت بسیج فعالیت دارند، افزود: از کل این گروه‌ها ۸۵۰ گروه جهادی در سال‌جاری فعالیت کردند و به ارائه خدمات محرومیت‌زدایی پرداختند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان زنجان با بیان اینکه در راستای نمایش دستاوردهای گروه‌های جهادی نمایشگاهی در استان برگزار شد، گفت: این نمایشگاه با عنوان طلایه‌داران اقتصاد مقاومتی برپا شد.

جهانبخشی با اشاره به اینکه گروه‌های جهادی در حوزه‌های کشاورزی، باغی، دامپروری، پوشاک، صنایع دستی و فناوری‌های نوین فعالیت دارند، اضافه کرد: بیشترین فعالیت گروه‌های جهادی در مناطق در بخش ساخت‌وساز و سازندگی مناطق محروم است.

وی ادامه داد: از دیگر اقدامات گروه‌های جهادی اجرای پنل‌های خورشیدی با همکاری شرکت برق، بهزیستی، کمیته امداد و دفتر امور روستایی استانداری بوده که در این حوزه قرار است پنج هزار پنل خورشیدی در استان زنجان نصب شود. ‌

کد مطلب 839863

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.