خدمت‌رسانی راهداران لرستانی / گردنه گله بادوش  الیگودرز  مسدود است

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان از آماده‌باش کامل راهداران استان همزمان با آغاز بارش برف و باران در محورهای مواصلاتی خبر داد.

عارف امرایی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا در لرستان اظهار کرد: از بعدازظهر امروز بارش برف در محورهای شهرستان‌های دلفان، بروجرد، دورود، ازنا و الیگودرز آغاز شده و در سایر محورهای استان نیز باران در حال باریدن است.

وی افزود: راهداران استان با آمادگی کامل در محورهای مواصلاتی مستقر شده و در حال خدمت‌رسانی به شهروندان هستند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان گفت: در حال حاضر ۳۷۰ نیروی راهدار با ۲۹۴ دستگاه ماشین‌آلات سبک، نیمه‌سنگین و سنگین در قالب ۳۹ تیم راهداری مشغول فعالیت هستند.

وی با اشاره به وضعیت گردنه‌های برف‌گیر استان بیان کرد: گردنه گله بادوش در شهرستان الیگودرز به دلیل بارش سنگین برف، کولاک شدید و نبود ایمنی کافی برای تردد، با هماهنگی پلیس‌راه تا صبح فردا مسدود خواهد بود.

امرایی تصریح کرد: سایر محورهای مواصلاتی استان باز بوده و تردد در آن‌ها جریان دارد.

کد خبر 839684

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.