کرمانشاه در ۲۲ بهمن پشتوانه محکمی برای انقلاب شد

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با شاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، گفت: این حضور عظیم مردم سبب خنثی‌سازی تهدیدات دشمنان و تقویت نظام جمهوری اسلامی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام مهدی عبدی امروز _سه‌شنبه بیست‌وسوم بهمن_ در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، از آن‌ها به‌دلیل ایجاد شور و امید دوباره در جامعه و تجدید میثاق با شهدا و امام شهدا تشکر و اظهار کرد: این حضور عظیم مردم سبب خنثی‌سازی تهدیدات دشمنان و تقویت نظام جمهوری اسلامی شد.

وی افزود: ملت ایران همیشه در صحنه حضور دارند، حامی رهبر خود هستند و هیچ‌گاه از خون شهدا دست نخواهند کشید.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه بر لزوم افزایش خدمات مسئولان به مردم تأکید و خاطرنشان کرد: به امید خدا پرچم انقلاب به دست مقام معظم رهبری و در نهایت به صاحب اصلی آن، حضرت بقیه‌الله الاعظم سپرده شود.

عبدی با اشاره به افتتاح ۳۸۳ طرح عمرانی و اقتصادی در استان کرمانشاه اضافه کرد: این طرح‌ها با هزینه‌ای بالغ‌بر ۴,۱۸۰ میلیارد تومان اجرایی می‌شود.

وی از خدمات پزشکی به مناطق کم‌برخوردار، توزیع بسته‌های معیشتی میان خانواده‌های تحت پوشش و حمایت از جوانی جمعیت در ایام ۲۲ بهمن نیز یاد کرد.

کد خبر 839141

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.