حضور حماسی مردم  پیام صلح، مقاومت و استقلال را به جهانیان منتقل کرد

مدیر کل فرهنگ و ارشاد فارس گفت: اهالی استان فارس با حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن حمایت خود را از آرمان‌های انقلاب اسلامی نشان داده‌اند و به یمن خروش ملت غیور و شهیدپرور توانستیم پیام صلح، مقاومت و استقلال خود را به جهانیان منتقل کردیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مهدی رنجبر با اشاره به اهمیت راهپیمایی ۲۲ بهمن، اظهار کرد: این راهپیمایی آئین منسجم و تأثیرگذاری از گردهم آیی مردم شریف، مسئولان و اهالی فرهنگ، ادب و هنر سرزمین ادب پرور فارس و کشور در برابر توطئه‌های دشمنان است.

وی افزود: اهالی استان فارس همچون تمامیت ایران اسلامی در سال‌های گذشته همواره با حضور گسترده خود در این مراسم، حمایت خود را از آرمان‌های انقلاب اسلامی نشان داده‌اند و امسال نیز شاهد حضور پرشور آنان بودیم و به یمن خروش ملت غیور و شهیدپرور توانستیم پیام صلح، مقاومت و استقلال خود را به جهانیان منتقل کردیم.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد فارس گفت: دشمنان انقلاب اسلامی همواره تلاش کرده‌اند تا با ایجاد تفرقه و تشویش، وحدت ملی را تضعیف کنند، اما حضور گسترده مردم و هنرنمایی هنرمندان و فرهیختگان و نوجوانان در کنار دیگر آحاد مردم، پاسخی محکم به این توطئه‌ها خواهد بود.

رنجبر با اشاره به اینکه جهان به سمت خانواده‌محوری پیش می‌رود، گفت: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب مهم فرهنگی بر پایه اخلاق و معنویت بود و به همین دلیل ماندگار شد و یک خاستگاه و یک آوردگاه فرهنگی مانند اسلام داشت و با توجه به اینکه فرهنگ یکی از اصول مهم در بین جوامع محسوب می‌شود، باید دانست مردم طی سال‌ها با یک حوزه فرهنگی وارد انقلاب شدند و در واقع انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب فرهنگی بود.

کد خبر 838973

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.