جذب ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل سد بالاخانلو

استاندار قزوین از جذب ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل سد بالاخانلو خبر داد و گفت: باید مشکل آب شرب استان از طریق انتقال آب از سدهای طالقان، نهب و بالاخانلو حل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محمد نوذری عصر امروز _شنبه بیستم بهمن_ در حاشیه افتتاح طرح‌های صنعت آب و برق در شهرستان بویین‌زهرا اظهار کرد: با همه سختی‌ها در دهه فجر امسال به برکت نظام اسلامی ۹۰۶ پروژه با ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار افتتاح می‌شود که اشتغال ۸۵۵۰ نفر را مهیا خواهد کرد.

وی افزود: نباید به راحتی خدمات نظام را زیر سوال ببریم و مردم را نامید کنیم، بلکه رسالت ما خدمت‌رسانی و ایجاد اعتماد و امید است؛ تأمین آب شرب استان از مهم‌ترین دغدغه‌های من در استان است و برای حل این چالش از همه ظرفیت‌ها و کمک نمایندگان مجلس استفاده خواهم کرد تا این مشکل حل شود.

استاندار قزوین از جذب ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل سد بالاخانلو خبر داد و گفت: باید مشکل آب شرب استان از طریق انتقال آب از سدهای طالقان، نهب و بالاخانلو حل شود؛ در حال حاضر منابع آب پایدار ما چاه‌ها هستند که با مصرف بالا تراز آب این چاه‌ها پایین می‌رود.

نوذری تصریح کرد: امروز برای رسیدن به آب باید تا ۲۰۰ متر حفاری کنیم، به همین خاطر باید به دنبال منابع آب پایدار باشیم و از مدیران هم انتظار داریم این موضوع در اولویت کار باشد.

وی افزود: در شرایطی که تحریم هستیم، تنها راهی که می‌تواند ناترازی را بی‌اثر کند، ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی است که البته در این عرصه کارهای خوبی شده که تداوم آن ضروری است تا به پویایی اقتصاد استان کمک کند.

استاندار قزوین با بیان اینکه باید بتوانیم بخشی از نیازهای استان قزوین به انرژی را با نصب پنل‌های خورشیدی تأمین کنیم، گفت: رسالت ما تأمین زیرساخت‌ها است و از شرکت شهرک‌های صنعتی استان انتظار دارم روی انرژی خورشیدی به صورت ویژه کار کرده و تمرکز کنند.

نوذری ادامه داد: در نیروگاه شهید رجایی قزوین سه برابر نیاز استان تولید برق با ظرفیت ۲۰۵۰ مگاوات نیروگاه داریم که می‌توانیم تولید را به ۳ هزار مگاوات برسانیم و در کنار این انرژی‌های تجدیدپذیر را جدی گرفته‌ایم و از سرمایه‌گذاران این حوزه حمایت می‌کنیم.

کد خبر 838243

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.