بیعت همافران با امام کمر طاغوت را شکست

امام‌جمعه گلپایگان گفت: همافران نیروی هوایی در بیعت با امام کمر رژیم طاغوت را شکست و سرعت پیروزی انقلاب را شتاب دادند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حجت‌الاسلام محمدتقی کرامتی امروز_ جمعه نوزدهم بهمن_ در خطبه‌های نماز جمعه گلپایگان با تبریک روز نیروی هوایی، اظهار کرد: همافران نیروی هوایی در بیعت با امام کمر رژیم طاغوت را شکستند و سرعت پیروزی انقلاب را شتاب دادند.

وی با تبریک میلاد حضرت علی اکبر (ع) که به نام روز جوان نامگذاری شده است، افزود: مسئولان برای جوانان به گونه‌ای برنامه‌ریزی آموزشی و تربیتی کنند که جوان ما مؤمن، در طراز انقلاب و زمینه ساز ظهور حضرت مهدی (عج) باشد.

امام‌جمعه گلپایگان با اشاره به اینکه ایام الله دهه فجر و پیروزی انقلاب در خاطرات ملت ایران به یادماندنی است، گفت: ملت ایران هر سال با گرامیداشت پیروزی انقلاب با امام و شهدا بیعت می‌کنند تا در راه رسیدن به دستاوردهای انقلاب با ولایت فقیه هم گام باشند.

حجت‌الاسلام کرامتی با بیان اینکه نگاه اسلام به حکومت نگاه طبقاتی و یا حاکی از خصوصیات استکباری نهفته در وجود جریان سیاسی نیست، بلکه باید یک حکومت در طرز تفکر توحیدی و تقوا شکل گیرد، افزود: امام برای آرمان و خواست مردم اهمیت ویژه‌ای قائل بودند زیرا معتقد بود حضور مردم در صحنه توانمندی و قدرت نظام را اعلام می‌کند و مردم نیز امام خمینی را به عنوان رهبری جامعه انتخاب کردند.


کد خبر 837820

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.