به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کردستان، حجتالاسلام سیدحسین حسینی طی دستوری به دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان بر رسیدگی فوقالعاده و خارج از نوبت به پرونده کودک آزاری، ضرب و جرح عمدی و شروع به قتل عمد دختربچه ۹ ساله (آنیلا ساعدی) تاکید کرد.
وی افزود: این پرونده در کوتاهترین زمان ممکن در شعبه هفتم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان رسیدگی و پس از تکمیل تحقیقات مقدماتی و صدور کیفرخواست به محض وصول به محاکم، رسیدگی خواهد شد.
رئیس کل دادگستری کردستان گفت: نظر به اهمیت موضوع در افکار عمومی و حساسیت پرونده، رسیدگی خارج از نوبت و رعایت کلیه مقررات قانونی لحاظ خواهد شد.
در روزهای گذشته آنیلا دختر بچه ۹ ساله سنندجی توسط نامادری خود مورد ضرب و شتم و اذیت و آزار قرار گرفته است.




نظر شما