نشست خبری دومین جشنواره پهلوانان کوچک برگزار شد

نشست خبری دومین جشنواره پهلوانان کوچک با حضور مسئولین برگزاری برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان، نشست خبری دومین جشنواره پهلوانان کوچک با حضور سردار اکبر پاکزاد عضو هیئت رئیسه هیئت کشتی استان اصفهان وحید رجبی رئیس سازمان بسیج ورزشکاران، محسن تابش‌فر سرپرست معاونت توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان، علیرضا خاکسار معاون ورزشی و تفریحی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری، حمید پاکدل مدیر روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان و مصطفی میرزایی رئیس هیأت کشتی استان اصفهان در سالن اجتماعات مجموعه ابرار برگزار شد.

علیرضا خاکسار در این نشست اظهار کرد: دومین جشنواره پهلوانان کوچک در رده سنی خردسالان و نونهالان در دو بخش کشتی آزاد و فرنگی با حضور بیش از ۳ هزار ورزشکار از سراسر استان اصفهان و برخی استان‌های کشور برگزار می‌شود که اتفاق بسیار خوبی خواهد افتاد.

وی افزود: در اولین دوره که سال گذشته برگزار شد بیش از ۲ هزار کشتی‌گیر حضور داشتند که در نوع خود بی‌نظیر بود، سازمان ما وظیفه خود می‌داند در راستای استعدادیابی، توسعه ورزش همگانی و توسعه ورزش قهرمانی از هیئت‌های ورزشی حمایت داشته باشد.

معاون ورزشی و تفریحی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان گفت: در برگزاری دومین جشنواره پهلوانان کوچک، معاونت ورزشی و تفریحی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری در کنار اداره کل ورزش و جوانان و هیئت کشتی استان اصفهان است، امیدواریم روز جمعه نوزدهم بهمن جشنواره شکیل و زیبایی را در سالن پیروزی اصفهان شاهد باشیم.

محسن تابش‌فر نیز اظهار کرد: تعامل بسیار خوبی بین اداره کل ورزش و جوانان و شهرداری اصفهان در بحث توسعه ورزش همگانی، حرفه‌ای و قهرمانی است که این مهم یک فرصت مطلوب برای همه علاقمندان به ورزش خواهد بود.

وی افزود: چراغی که از هیئت کشتی ما روشن است به تلاش، همت و برنامه‌ریزی مصطفی میرزایی رئیس، اعضا هیئت رئیسه و دیگر اعضای هیئت کشتی استان اصفهان بر می‌گردد که این مهم قابل تجلیل و ستایش است.

سرپرست معاونت توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان ادامه داد: به عقیده بنده اگر هیئت کشتی استان اصفهان همین مسیر را ادامه دهد، در آینده‌ای بسیار نزدیک شاهد افتخارات بسیار ارزشمندی در کشتی اصفهان در عرصه‌های ملی و بین‌المللی خواهیم بود، چراکه میرزایی و همکارانش در هیأت کشتی، سرمایه‌گذاری در رده‌های سنی پایه را در دستور کار قرار داده‌اند.

تابش‌فر با اشاره به برگزاری جشنواره پهلوانان کوچک بیان داشت: در چنین مسابقات و جشنواره‌ها بحث استعدادیابی و نخبه‌پروی انجام می‌شود و نتیجه آن را در میادین ملی و بین‌الملی خواهیم دید.

وی در پایان گفت: اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان در راستای اهداف مدنظر از هیئت‌های ورزشی فعال حمایت می‌کند و در کنار معاونت ورزشی و تفریحی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان اهداف خود را دنبال خواهد کرد.

مصطفی میرزایی رئیس هیئت کشتی استان اصفهان اظهار کرد: هیئت کشتی استان دومین جشنواره پهلوانان کوچک را با همکاری فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی ایران، اداره کل ورزش و جوانان، سپاه پاسداران، بسیج ورزشکاران و معاونت ورزشی و تفریحی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری روز جمعه ۱۹ بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد کرد که این جشنواره ساعت ۸ صبح استارت خواهد خورد.

وی افزود: فکر کنم برای اولین بار در ایران ۳ هزار ورزشکار خردسال یاد و نام شهدا را زنده نگه می‌دارند و فرهنگ ایثار و شهادت را ترویج خواهند داد، در این جشنواره به همه ورزشکاران شرکت کننده مدال و البسه اهدا می‌شود.

رئیس هیئت کشتی استان اصفهان تصریح کرد: ثمره برگزاری این جشنواره را در آینده نزدیک خواهیم دید، همانطور که سال گذشته با برگزاری اولین دوره، کشتی اصفهان پس از ۳۰ سال صاحب مدال آسیایی شد، همچنین نزدیک ۱۰ اصفهانی در ماه گذشته به اردوهای تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی دعوت شدند که اینها حاصل برگزاری اولین جشنواره پهلوانان کوچک در اصفهان است.

میرزایی ادامه داد: در دومین جشنواره پهلوانان کوچک، علاوه بر حضور تیم‌هایی از شهرستان‌های استان اصفهان، تیم‌هایی از جزیره کیش، تهران، خوزستان، چهارمحال و بختیاری حضور خواهند داشت و حضور این تیم‌ها به سطح کیفی مسابقات افزوده و بازتاب ملی داشته است.

وی با بیان اینکه در سطح استان اصفهان نزدیک ۳۰ خانه کشتی احداث کردیم، گفت: در وهله نخست برای توسعه رشته کشتی و پرورش استعدادها، باید زیرساخت‌ها را فراهم کرد که خوشبختانه اکثر شهرستان‌های استان اصفهان دارای خانه کشتی هستند.

رئیس هیئت کشتی استان اصفهان در پایان گفت: زمانی که در رأس هیئت قرار گرفتم، ورزشکار سازمان یافته هیئت کشتی استان نزدیک به ۱۳۵۰ نفر بود که اکنون بالغ بر ۱۳ هزار کشتی‌گیر سازمان یافته در سطح استان اصفهان داریم، این کمیت باعث می‌شود کشتی گیران مستعد بیشتری ظهور و بروز کنند.

همچنین سردار اکبر پاکزاد از یادگاران دفاع مقدس و عضو هیئت رئیسه هیأت کشتی استان اصفهان از مصطفی میرزایی و دیگر اعضای هیأت تشکر و قدردانی کرد و اظهار داشت: با توجه به مطالعات زیاد مصطفی میرزایی در رشته کشتی، کشتی استان اصفهان در حال پیشرفت روز افزون است.

وی در پایان از فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی ایران، اداره کل ورزش و جوانان، سپاه پاسداران، بسیج ورزشکاران و معاونت ورزشی و تفریحی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری در راستای برگزاری دومین جشنواره پهلوانان کوچک تشکر و قدردانی کرد.

کد خبر 837702

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.