رونق اقتصاد دانش بنیان در تیران و کرون ریل‌گذاری می‌شود

فرماندار تیران و کرون گفت: رونق اقتصاد دانش‌بنیان در این شهرستان ریل‌گذاری و شرایط آن برای سرمایه‌گذاری تسهیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، محمد ساعدفر امروز _چهارشنبه هفدهم بهمن_ در آئین افتتاحیه پروژه‌های عمرانی، خدماتی و سرمایه گذاری بخش خصوصی و کلنگ‌زنی احداث پروژه‌های خیرساز اظهار کرد: کشاورزی، گردشگری و صنایع جدید از جمله محورهای اقتصادی در تیران و کرون است که باید برای صنایع دانش‌بنیان برنامه‌ریزی و ریل‌گذاری شود.

وی افزود: تسهیل شرایط سرمایه‌گذاری در عرصه‌های دانش‌بنیان و جدید در دوره جدید مدیریت این شهرستان دنبال خواهد شد و فعالیت‌های تولیدی از تکنولوژی‌های جدید بهره خواهند گرفت.

فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه کمیته تسهیل شرایط سرمایه‌گذاری با حضور مسئولان شهرستانی و دعوت از مدیران کل تشکیل خواهد شد، ادامه داد: فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای توسعه اقتصادی و درآمدزایی و رفع مشکل بیکاری تقویت می‌شود.

ساعدفر با اشاره به فعالیت خیران در رفع نیازهای عمومی شهرستان گفت: مدرسه‌سازی، کمک به احداث بیمارستان مجهز امام رضا (ع) و نیازهای فرهنگی با کمک خیران و مردم انجام می‌شود که این مشارکت با وجود محدودیت‌های مالی در رفع نیاز منطقه کارساز است.

توسعه شبکه گاز رسانی در تیران و کرون

محمد جزینی، رئیس اداره گاز تیران و کرون با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های بخش کشاورزی، صنعتی و دامپروری در این شهرستان اظهار کرد: تأمین گاز مورد نیاز از ضرورت‌های زیرساختی این فعالیت‌های اقتصادی است که با توسعه شبکه این اقدام صورت گرفته است.

وی با اشاره به تأمین گاز مورد نیاز مصارف خانگی و واحدهای تولیدی تصریح کرد: با تأمین گاز مورد نیاز از افت فشار و اختلال در شبکه برای مصارف خانگی و واحدهای تولیدی جلوگیری می‌شود.

رئیس اداره گاز تیران و کرون با اشاره به طرح جامع گازرسانی به واحدهای تولیدی این شهرستان گفت: در طرح جدید ۱۵ واحد مرغداری و ۲۰و احد دامداری از خدمات آن بهره مند شده و با تقویت فشار دهستان رضوانیه، تأمین گاز ۵۳۰ هزار متر مربع گلخانه‌های انجام می‌شود.

جزینی اضافه کرد: گازرسانی به روستای رحمت آباد، نهضت ملی مسکن روستای دره بید، ۶۵ مورد گلخانه دو باب مرغداری با ۱۰ کیلومتر شبکه‌گذاری انجام شد که امروز به بهره‌برداری رسید.

وی خاطرنشان کرد: برای اجرای این پروژه‌ها سه هزار میلیارد ریال هزینه شده است.

کد خبر 837133

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.