افتتاح و کلنگ‌زنی ۳ طرح عمرانی با اعتبار ۴۴ میلیارد تومان در زرآباد

سه طرح عمرانی با اعتبار ۴۴ میلیارد تومان امروز (سه‌شنبه) در شهرستان زرآباد افتتاح و کلنگ‌زنی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی فرمانداری زرآباد، با حضور کوروش محمدی فرماندار، شیرزاد کمالی مدیرکل امور عشایر سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام عبدالحسین سجادی مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در جهاد کشاورزی استان و اعضای شورای اداری، سه طرح عمرانی در چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در آخرین نقطه استان سیستان و بلوچستان افتتاح و کلنگ‌زنی شد.

افتتاح طرح هادی روستای اسماعیلچات به مساحت ۱۳ هزار مترمربع و اعتبار ۱۰ میلیارد تومان، افتتاح روکش آسفالت به طول یک کیلومتر و ۳۰۰ متر با اعتبار هشت میلیارد تومان و کلنگ ساخت یک واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت ۳۰ هزار قطعه‌ای و با اعتبار ۲۶ میلیارد تومان از مهم‌ترین برنامه‌های پنجمین روز از دهه مبارک فجر در شهرستان ساحلی زرآباد بود.

افتتاح پایگاه مقاومت بسیج محله آل داوود شهر زرآباد از دیگر برنامه‌های پنجمین روز دهه مبارک فجر در شهرستان زرآباد بوده است.

کد خبر 836734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.