مسیرهای راهپیمایی ۲۲ بهمن در زنجان تغییر کرد

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: امسال دو مسیر جدید برای راهپیمایی ۲۲ بهمن در نظر گرفته شده که یکی از چهارراه امیرکبیر به میدان انقلاب و دیگری از بلوار آزادی به میدان انقلاب است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، حجت‌الاسلام علی ناصر امروز _جمعه دوازدهم بهمن_ در مراسم آغازین برنامه‌های دهه فجر اظهار کرد: دهه فجر فرصت مناسبی است تا شهدا را بیش از گذشته یاد کنیم.

وی با بیان اینکه دهه فجر فرصت خوبی برای بازگویی خدمات و اقدامات و مقایسه آن با ایران قبل از سال ۵۷ است، افزود: دشمن به بهانه و راهکارهای مختلف به دنبال منحرف کردن ذهن جوانان و کمرنگ نشان دادن دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه برای تبیین دستاوردها در استان زنجان ۲۵ کمیته برای دهه فجر تشکیل شده است، ادامه داد: هریک از این کمیته‌ها موظفند دستاوردهای انقلاب را در استان تشریح کنند.

ناصر با بیان اینکه این جشن‌های دهه فجر نمود ایستادگی ملت بر توطئه‌های دشمنان است، گفت: ملت ایران همواره با همراهی مسئولان و رهبری توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب کرده‌اند.

وی به ضرورت خدمت‌رسانی به مردم و بازگو کردن دستاوردهای نظام اشاره و افزود: دشمنان نمی‌توانند روح انقلاب و اهداف آن را تغییر دهند، البته باید مسئولان در راستای تبیین اهداف انقلاب تلاش کنند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان ادامه داد: ملت ایران دوستدار انقلاب اسلامی هستند و با حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن مهر تأییدی بر نظام و انقلاب می‌زنند.

ناصر با اشاره به اینکه طی دو سال اخیر اقدامات تأثیرگذاری در حوزه دهه فجر انجام شده است، اضافه کرد: امسال دو مسیر جدید برای راهپیمایی ۲۲ بهمن در نظر گرفته شده که یکی از چهارراه امیرکبیر به میدان انقلاب و دیگری از بلوار آزادی به میدان انقلاب است.

کد خبر 835065

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.