اجرای طرح الگوی نوین تغذیه با محوریت مدیریت هزینه در ۱۲ دانشگاه

مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان گفت: طرح الگوی نوین تغذیه با محوریت مدیریت هزینه در ۱۲ دانشگاه اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، حسین امامعلی‌پور، امروز _چهارشنبه دهم بهمن_ در هفتاد و ششمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور که به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان در حال برگزاری است، اظهار کرد: در فصل مدیریت هزینه از طرح الگوی نوین تغذیه، مواردی مانند آشپزخانه‌های صنعتی، آنالیز غذایی، قراردادهای تغذیه، ایجاد رستوران‌های مکمل و اجرای طرح تاک آن‌ها مطرح شده است.

وی ادامه داد: بسیاری از دانشگاه‌های کشور در زمینه رستوران‌های مکمل تجربیاتی دارند و به دلیل موفق نبودن بعضی از آن‌ها، در بخشی از این طرح آسیب‌شناسی رستوران‌های مکمل و اجرای طرح تاک «تنوع، انتخاب، کیفیت» دیده شده است و همچنین راهکارهای توسعه رستوران‌های مکمل بررسی شده است.

مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: بر اساس مصوبه شورای معاونین وزارت عتف، مقرر شده است مدیریت هزینه به طور آزمایشی در ۱۲ دانشگاه از جمله پنج دانشگاه تهران و هفت دانشگاه در شهرهای دیگر، اجرایی شود.

وی خاطرنشان کرد: از مزایای ایجاد رستوران‌های مکمل و اجرای طرح تاک می‌توان به کاهش تصدی‌گری دانشگاه‌ها، مدیریت هزینه و حضور بخش خصوصی در دانشگاه‌ها اشاره کرد.

کد خبر 834536

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.