جمع‌آوری و طرد ۵۲۰ تبعه غیرمجاز در ساری

فرمانده انتظامی ساری از جمع‌آوری و طرد ۵۲۰ تبعه غیرمجاز در سطح آن شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به نقل از خبرگزاری پلیس استان، عبداله حسن‌زاده اظهار کرد: در راستای اجرای طرح جمع‌آوری و طرد اتباع غیرمجاز در سطح شهرستان ساری، مأموران پلیس امنیت عمومی با همکاری کلانتری‌ها و پاسگاه‌های انتظامی با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق شدند، ۵۲۰ تبعه غیرمجاز را شناسایی و با هماهنگی قضائی در مخفیگاهشان جمع‌آوری و برای طرد از کشور اعزام کنند.

وی با بیان اینکه این افراد به صورت غیرمجاز وارد شهرستان شده بودند، افزود: از همشهریان درخواست داریم از به‌کارگیری اتباع غیرمجاز در هرگونه مشاغل به‌طور جد خودداری کنند و در صورت مشاهده با افراد متخلف برابر قانون رفتار خواهد شد.

فرمانده انتظامی ساری با اشاره به اینکه برابر قانون به‌کارگیری اتباع غیرمجاز جرم تلقی می‌شود، گفت: جریمه به‌کارگیری اتباع غیرمجاز معادل پنج برابر حداقل دستمزد روزانه بابت هر روز اشتغال غیرمجاز هر کارگر خارجی است.

کد خبر 834502

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.