۲۰ میلیارد تومان برای بهسازی پایانه آزادی در نظر گرفته شده است

شهردار شهرکرد گفت: برای بهسازی پایانه آزادی شهرکرد ۲۰ میلیارد تومان اعتبار با یک برنامه‌ریزی پنج ساله در نظر گرفته شده است، اما انتظار می‌رود در سه سال آینده به‌طور کامل بهسازی این ترمینال انجام تا پایانه‌ای مطلوب برای مسافران شهرکرد فراهم شود.

محمدحسین واحدیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: پایانه‌های مسافربری آزادی به‌عنوان تنها پایانه مرکز چهارمحال‌وبختیاری در حال بازنگری و اجرای طرح جامع بهسازی است.

وی افزود: سال گذشته، طراحی یک طرح جامع برای پایانه آزادی با وسعت ۸.۵ هکتار آغاز شد، این طرح شامل خدمات به مسافران، زیباسازی فضا، ایجاد کارواش و تعمیرگاه و فضاهای خدماتی دیگر است، در راستای این طرح، پروژه بهسازی سرویس‌های بهداشتی نیز آغاز شده که هزینه کل آن بالغ‌بر ۱۰ میلیارد تومان برآورده شده که نیمی از این مبلغ تأمین شده است.

شهردار شهرکرد گفت: ساختمان پایانه مسافربری آزادی نیاز به نوسازی صندلی‌ها و مبلمان داشت که با هزینه ۵۰۰ میلیون تومان این خرید انجام شده و نصب آن نیز تکمیل شده است، نمای ساختمان و سکوها نیز بهسازی خواهد شد و طرح جدیدی برای مغازه‌های ورودی ترمینال در نظر گرفته شده است.

واحدیان تصریح کرد: در بخش بیرونی و پارک‌سوار پایانه، یک طراحی جدید برای جداسازی و نواربندی ایجاد شده که پیمانکار در این زمینه ظرف یک هفته به این کار مشغول شده است.

وی ادامه داد: برای فراهم کردن فضا برای نشستن مسافران، طراحی سکوهایی انجام شده که پنج میلیارد تومان اعتبار برای این بخش اختصاص پیدا کرده است.

شهردار شهرکرد بیان کرد: از جمله اقدامات جدید شهرداری برای پایانه مسافربری آزادی، ایجاد اتاق مادر و کودک در داخل ترمینال است که به‌تازگی بهسازی شده و نیاز به تأسیسات و مبلمان جدید دارد.

وی تاکید کرد: برای بهسازی پایانه آزادی شهرکرد ۲۰ میلیارد تومان اعتبار با یک برنامه‌ریزی پنج ساله در نظر گرفته شده است، اما انتظار می‌رود در سه سال آینده به‌طور کامل بهسازی این ترمینال انجام تا پایانه‌ای مطلوب برای مسافران شهرکرد فراهم شود.

شهردار شهرکرد عنوان کرد: با توجه به افزایش جمعیت در شهرهای منظریه، میرآباد و اطراف، تسهیل دسترسی به پایانه مسافربری، برای سفرهای برون‌شهری در اولویت قرار دارد، به همین منظور برای بهبود دسترسی و خدمات‌رسانی، تأسیس یک پایانه مسافری جدید نیز در شمال شهرکرد برنامه‌ریزی شده است، که در سال‌های آینده به شهر اضافه خواهد شد.

کد خبر 833728

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.